Poltergeist rašė:
kad cia ir taip jau viskas issiaiskinta
pas mano C5 2001 hdi tokie pat ispejimai kai tokie orai.
Ice alert - ispejimas del ledo,apledejusio kelio ir panasei.
Automatic wiping active- ijungti stiklo valytuvai.ir man irgi reikia pakartotinai ijunginet valituvus kai uzgasinu ir vel uzkuriu masina. ir mirksi laipsniu skaiciukai kai yra apie 4. taip turi but

Kaip matau nelabai aishku - pirmasis uzhrashas sheip pasirodo nuo +3 ir zhemiau(kogero iki -3) ka tik uzhkurus mashina arba vazhiuojant jei temperatura pakinta i minetas ribas, temperaturos rodmenys tuo metu ishtisai mirksi. O beto mano signatura kaip matai irgi C5 HDI, bet uzhrashai tai visai kitokie - man asmenishkai tas problemu nesukelia. Bet kaip matyti ish klausimo, kai kam bet koks uzhrashas gali buti mysle, todel ir rekomenduotina yra nurodyti kad sekantys klausejai pagal mashina/modeli galetu atsirinkti kas tinka, o kas ne - tai galioja ne vien shioje temoje, sekanty karta zhmogus paklaus jau visai kitoje temoje ir visai kitokio klausimo - ir vietoj to kad, ishkart atsakyt i klausima ish pradzhiu reikes klausejo vel klausineti kas per mashina. Chia sheip profilaktishkai, o bendrai paemus manau, kad toki ar panashu punkta reiktu itraukti i forumo taisykles...