WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 08:17

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Sau 03 2009, 17:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

nelabai sutvarkomi tokie isdilimai tokiose vietose su tokiais tikslumais

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 03 2009, 17:56 
Atsijungęs
Pastovusis

na del oro tuose ,,lucasuose,, as klausiau meisterio is panevezio ,algirdo g.tai jis tiesiai neatsake ,kad tai pavojinga- labiau salerkos nesvarumai, vanduo kenkia sake jis ,o del oro tai sako-,, gal nepakankamai tepimo gauna tada,, bet tai abejotinas atsakymas, suprasciau -tusciu baku bandyk kurti varikli- tada tikrai negautu to tepimo.pas mane t.p. matosi oro slangutej nuo kuro filtro iki siurblio, bet nedideli tokie 0.5cm ilgio ir per puse slangutes storumo ar gylio, man atrodo ,kad pas kiekviena auto to oro kazkiek matytusi, gaila kad anksciau neatkreipdavau demesio i ta ora iki siurblio tarpiniu perinkimo, nebuvau uzvedes variklio apie 10 dienu,pries uzvedant pompavau kriause ,tai saliarka pasirode is po siurblio dar neuzvedus, varysiu 3 karta i pnv.bet uzsikure is puse apsisukimo nei trukcioja nei ka , suprask dabar,- juk butu oro trukciotu ar ant laisvu ar pagazavus.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 03 2009, 18:28 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Kaip nebūtų liūdna mūsų meistrai nesigiliną į problemą iš esmės ir sako tai ką yra kur nors girdėję. Jei jie inžineriškai pažvelgtų į gedimą, paanalizuotų jį tai atsakymai konkretūs būtu.
1. Kokios šiūkšlės turi būti, kad taip sumaitotų konkrečias detales?
2. Ką bendro turi netepimas-tepimas ir taip subaladotos (mano atveju) detalės?
3. Kokią įtaką siurblio darbui turi į jį patekęs oras?
4. Siurblio varvėjimas - šis gedimas yra beveik negedimas lyginant su manuoju, tiesiog su laiku manžetai susidėvi ir tiek.

Kad atsakyti į į pirmus tris klausimus, reikia žinoti siurblio darbo principą. Kiek mūsuose meistrų į tai gilinasi?

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 05 2009, 07:41 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kas ten tas EPIC schema yra, nusiperki rem.komplekta, issiardai pakeiti manzetukus naujais ir surenki viska atgal(su salyga kad siurblys veikiantis pries tai buvo, o ne su viduriais sudroztais) uzsikuri ir vaziuoji. Tik visi meistrai kazkaip bijo tu EPIC, o kurie nebijo tai sako daug kainuos, pats nieko neperrinksi.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 05 2009, 21:54 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Siurblys jau savo vietoje, ačiū Pauliui. Kuriasi puikiai, gesinasi taip pat puikiai :). Dėl važiavimo - ko gero man dabar bus paranoja kiekvienam keistam garsui, nes kartais pagurgia, po tokių gurgimų ir užsilenkiau :(. Be to, vamzdelyje nuo kuro filtro iki siurblio vis prasineša oro burbulų srautai :(.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 13:14 
Atsijungęs
Pastovusis

Na xminde papaskok placiau kas kiek kainavo ir kaip ten viskas darosi. Nes pas mane iskarto nesigesina isjungus degima.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 18:10 
Atsijungęs
Pastovusis

tikriausiai taip atsitinka ne nuo oro, o nuo jo kiekio :| tarkim, jei slangutej tarp kuro filtro ir siurblio prabega keli burbuliukai, tai ner ko jaudintis, o jei 5cm oro tarpas ,paskui 5 cm saliarkos-tai nuo to gali ir uzlinkt,pas mane t.p. laksto burbuliukai .

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 08:00 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Liveris rašė:
Na xminde papaskok placiau kas kiek kainavo ir kaip ten viskas darosi. Nes pas mane iskarto nesigesina isjungus degima.

Siurblį Paulius man perleido už kolegišką kainą, ačiū jam, šiaip rinkoje 700-1500 Lt, čia jau kaip kokiam pardavėjui fantazija leidžia :).
Daudiau nelabai dar ką galiu pasakyti nes dar vyskta bandomieji važiavimai ir galutinės samatos dar nėra.
O tamstai negęsta todėl, kad gesinimo vožtuvo manžetas sudilęs, jo kaina - aš girdėjau, kad apie 120 lt, bet nenustebčiau jei gerokai pigiau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 08:02 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

pugzlys rašė:
tikriausiai taip atsitinka ne nuo oro, o nuo jo kiekio :| tarkim, jei slangutej tarp kuro filtro ir siurblio prabega keli burbuliukai, tai ner ko jaudintis, o jei 5cm oro tarpas ,paskui 5 cm saliarkos-tai nuo to gali ir uzlinkt,pas mane t.p. laksto burbuliukai .

Tikrai taip, bet vakar važinėjant man karts nuo karto pasigirzdavo silpnas gurgesys, kuris man jau varo paranoją :(. Toks įspūdis, kad siurblys užsiankstina, tai girdisi staigiau akseleravus.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 09:25 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

xminde rašė:
pugzlys rašė:

Tikrai taip, bet vakar važinėjant man karts nuo karto pasigirzdavo silpnas gurgesys, kuris man jau varo paranoją :(. Toks įspūdis, kad siurblys užsiankstina, tai girdisi staigiau akseleravus.

Nu matai, po tokių gedimų įgysi paranormalių galių plika ausimi girėti koks degimo kampas :lol: Šūtka vienok :wink:
O tai neplanuoji to oro išsigaudyti, kad nebeitu į siurblį? Aš išmečiau lauk tą orginalų filtro korpusą su pompike ir pasistačiau monoblokinį filtrą ir kriaušikę ant šlangutės. Nuo filtro iki siurblio palikau permatoma žarnikę. Kas įdomiausiai, kad šiaip dirbant motorui oro burbuliukų nesimato, bet trinktelėjus per filtrą arba jį pavarčius, smulkių burbuliukų serija nuvažiuoja į siurblį :roll: Iš bako matosi kad oras nepareina, tai kokiu mistiniu būdu tas oras susikaupia filtre tai nesumastau. Nebent oras laabai smulkių burbuliukų pavidalu atkeliauja iš bako, o filtras veikia kaip atstoinikas. :roll: Nu arba variantas kad kriaušikė lieva ir per ją pasisiurbia orą :?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 10:14 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pole, naujesniuose varikliuose filtras jau kitoks. bet pastebejau, kad tos permatomos slangutes sukieteja ir jas pajudinus traukia ora. Atsilus orams pakeisiu visas kuro padavimo slangutes, manau pades 8)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 10:18 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

KarolisXM visą tiesą surašė :). Dar reiktu vandens nuleidimo "kraniuką" paklibinti, jo gale yra gumikė, gal pro ją pasitraukia. Atnaujinti šlangeles tokiam pagyvenusiam automobiliui tikrai tik į sveikatą.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 12:17 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

xminde rašė:
Toks įspūdis, kad siurblys užsiankstina, tai girdisi staigiau akseleravus.

Pats reiškinys normalus; kylant apsukoms, automatiškai ankstinama. Klausimas gali būti nebent dėl nesavailaikio ar hipertrofuoto užankstinimo.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 20:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
Klausimas gali būti nebent dėl nesavailaikio ar hipertrofuoto užankstinimo.

galima zemiskai, kad visi suprastu?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 22:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Siublį pastatė ir pasitelkę kompiuterį supozicionavo. Gal koks daviklis fušeruoja, reikės tikrinti. Bet liūdniausia tai, kad su 66 l tenuvažiavau 680 km :(.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007