WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 09:54

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Sau 25 2009, 22:45 
Atsijungęs
Naujokas

sveiki chebrike. gal kas yra keites priekinius sailentblokus. nes te paziurejau jie kazkaip chitrai stovi. ar galima namu salygom paciam pasikeisti? gal kas dares ir pasidalins patirtim?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 26 2009, 09:42 
Atsijungęs
Naujokas

As keiciau saviskei lauko salygom. Bet tik todel kad masina dabar citrinu gimtinej ir serviso kainos.... Lietuvoj ta manau tikrai neverta daryt.
Darbo eiga: reik pilnai nuimt sake islupt senus sailentblokus ir sudet naujus, idet sake atgal. problema ta kad neturint specialiu irankiu nulupt sake nera labai lengva. Taip pat reikia gamintis iranki sailentbloku ipresavimui i sake.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 28 2009, 23:04 
Atsijungęs
Naujokas

pas mane citroen xantia :) ir skaityti as moku :D nekepu temu kur nereikia :) pirma stengiuos paieskoti :D bet apie sailentblokus nieko neradau. kai turejau audine ir golfa keisdavau pats . isipresuodavau su spaustuvais. ten viskas paprasta. o cia ne taip. todel ir prasau patarimu :) gal kas yra auksarankis ir viska pats darosi. noreciau kad kas pasidalintu patirtimi :) dekui

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 29 2009, 11:27 
Atsijungęs
Naujokas

saniokas1 rašė:
pas mane citroen xantia :) ir skaityti as moku :D nekepu temu kur nereikia :) pirma stengiuos paieskoti :D bet apie sailentblokus nieko neradau. kai turejau audine ir golfa keisdavau pats . isipresuodavau su spaustuvais. ten viskas paprasta. o cia ne taip. todel ir prasau patarimu :) gal kas yra auksarankis ir viska pats darosi. noreciau kad kas pasidalintu patirtimi :) dekui

Man kaip tik praeita savaite teko keistis visus sailenblokus,tai as paziurejes servize kaip ir kas ten ne nedvejodamas palikau savo Xantia ten ,nes neturint irankiu,bus sunku tai padaryti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 02 2009, 12:48 
94 metu xantiai keiciau priekinius sailenblokus servize. Su sailenblokais ir darbu sumokejau 230lt.

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 07 2009, 09:45 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

pats esu keitęs tuos sailentblokus garaže (Xantia '94 1.9 TD). :D viskas ten puikiai nusiima ir užsideda (aišku pirmą kartą tai darant teko truputėlį pavargt kol radau tinkamą padėtį šakei nuimt), tik po keitimo reikia auto priekio aukštį pareguliuot ir viskas :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 12 2009, 09:20 
Atsijungęs
Naujokas

[color=#FFFF00][quote="E.S."]pats esu keitęs tuos sailentblokus garaže (Xantia '94 1.9 TD). :D viskas ten puikiai nusiima ir užsideda (aišku pirmą kartą tai darant teko truputėlį pavargt kol radau tinkamą padėtį šakei nuimt), tik po keitimo reikia auto priekio aukštį pareguliuot ir viskas :wink:[/quote[/color]

man servize uzsiprase 500lt su dalim ir pakeitimu. tai vistik bandysiu pats. gal galetu E.S. parasyt smulkiau eiga :) buciau labai dekingas. nes jau balandi technikine reik varyt, o keis tai jau butinai reik. dekui :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 12 2009, 11:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

branginykas servisas, detales kainuotu kiek, 120-150 litu normalios, darbas dar tiek.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 12 2009, 13:55 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

keičiau priekinės pakabos galinius (didžiuosius) sailentblokus. už kiekvieną mokėjau po 50 lt, gamintojo pavadinimo neprisimenu. pakeitimas nėra sudėtingas. jei mano atmintis nemeluoja, tuomet pabandysiu papasakot. taigi, pirmieji žingsniai - auto pakėlimas į max padėtį, rato nuėmimas, atsuki šakę (varžtas laikantis šarnyrą, varžtas laikantis priekinį (mažąjį) sailentbloką, du varžtai laikantys galinį sailentbloką (kurį reik pakeist)). beje, reikėtų atveržti ir stabilizatorių, ne kitaip bus sudėtinga laviruoti nuimant ar uždedant šakę į vietą. taigi, nuėmus šakę su sailentblokais, pasižymi ar įsimeni sailentbloko padėtį (kurį keisi), iškali sailentbloką ar perpjauni jį (čia jau kaip tau patogiau jį nusiimti), tokioje pat padėtyje įpresuoji naują detalę (aš garaže turiu šiokį tokį presą, kurio pagalba tai pasidariau) ir įstatai šakę atgal į vietą. žinoma, čia reiks pažaist kol rasi patogią padėtį kaip įstatyt į vietą (bet tikrai įmanoma). na, ir sudėjus viską belieka atsireguliuoti pakabos aukštį, kadangi teko atsukti stabilizatorių, lankstyti jį nuimant/statant šakę, aukštis gali ir nusimušti. štai ir viskas. jei kas yra keitęs, gal galėtų ką pridurti :wink:
pats tai daręs tikrai galiu sakyt, kad kelis šimtus mokėt už šį darbą tikrai neverta :lol: aš pats, manau nė šimto neimčiau :D pažaisti reik pirmą kartą, o vėliau kaip iš pypkės :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 12 2009, 17:15 
Atsijungęs
Naujokas

Kaina ziauri...uz tiek verta ir paciam pavargt ar pigesnio serviso ieskot. Beje gal cia tau sailentblokus su visa sake uz tokia kaina keicia?
Sake imant stabilizatoriu atlaisvint nebutina. tik reikes sukelt priekini rata, pvz pakisant medine kalade po disku. Man kebliausia sekesi sake nuo sarnyro nulupt, teko pirkt ir paskui dar adaptuot nuemeja. bet as ta dariau "ant gatves" be duobes. palindus po masina ta procedura matyt paprastesne.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 17 2009, 08:38 
Atsijungęs
Naujokas

didelis dekui :D lieku skolingas :D dabar reiks ant duobes varyt ir bandyt keisti :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 23 2009, 17:59 
sveiki gal kas galit duot patarima kur pirkt ir kokius geriausia butu sailentblokus priekiniu sakiu xantia 95m 1.6i...esme tame kad keiciau jau 2 kartus metu laikotarpyje, dabar vel vienas jau barska, ir nepigiausius dejau, gal originalius butu galima isidet jeigu nekosmine kaina butu, pasidalinkit kas galit patirtim buciau labai dekingas...

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 23 2009, 18:06 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Šneka, aišku, apie galinius sailentus, ir, matyt, pats keiteisi?... Ten dar yr toks niuansas, kad juos užpresuojant reikia suorientuoti tinkamu kampu, antraip ir 10kkm nelaikys.
Jei taip dažnai plyšta priekiniai, kažkas netvarkoj su pačia pakaba. Ar sferos tuščios, ar dar kažkas panašaus. Arba sailentai gaminti net ne kitajcų, o jų kopijuotojų.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 23 2009, 18:16 
ne pats keiciau keite servise, o kokia butu originaliu kaina?

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 23 2009, 18:22 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Lyg ir ne kosminė originalių kaina.Tėvukui pirkęs esu,bet jau nepamenu.Proto ribose.Na tau,gal bendrai ir ne.Nesužinosi,jei nenueisi ir nepaklausi :P

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: