Nu ką koliegos... ačiū už tokią garbę

.
Bandysiu išsakyti savo nuomonę - Jorgette be HA man yra miela ir ko gero mieliausia auto, kad ir kokią dar beturėčiau, bet pavažinėjęs dieną su HA2 Brigitta, vėl sėdęs prie Jorgettes supratau, kad man be HA jau nesinori

. Tiesa Brigitta patiuninta, žikleriai iki 1 mm praplėsti, gal dar surizikuočiau priekyje iki 1,1 bet šiuo metu esu neapsisprendęs ar verta, nes mane jos minkštumas pilnai tenkina. HA privalumą pirmą kartą normaliai įvertinau prieš dvi savaites grįždamas iš apsipirkimo Bialystoko - universalas prikrautas ir su 4 keleiviais, HA darbas stabilizuojant Xmą yra absoliutus gėris, ko tikrai pasigesdavau su perkrauta Jorgette važiuodamas į Norge ir grįždamas atgal. Horizontaliai Jorge stovėjo gerai, bet vat siubavimas... kartais net pats savo užpakalį pakeldavau, kad tik dugnu ji kur nekabintu. Neperkrauta Jorgette buvo super, jos stabilumo ir mikštumo man tikrai užteko. Bet noriu pridurti, kad jos sferos buvo neperžikleriuotos - priekyje tiek kiek priklausė, o galas net 0,1 mm mažiau - 1 mm, kai priklauso 1,1 mm ir praplėsti jų iki 1,1 mm tikrai nesiruošiau

.
Esu važiavęs su tvarkingom be HA Xantiom - super auto, ir minkšta ir paknakmaai stabili ir kas labiausiai mane stebino - visai nebilda važiuoklė. Beje visi be HA gerokai tyliau įveikia duobikes ir slenkščius, tai yra privalumas ir mažiau atraminės gumos kenčia.
Teko pavažiuoti ir su "pakomfortintais" su HA Xmais, būdamas keleiviu ir jautresnio organizmo - skrandžio išskyrų per burną pasirodymas garantuotas

, sėdint už vairo kitaip - matyt laikymasis už vairo gelbsti.
Dabar pas mus kieme stovi Xantia be HA, man ji labai smagi, bet vežiau mamą galinėje sedynėje - įspūdžiai tokie, kad Xantijos po ZXo tikrai nenori, užsupo ją nerealiai.
Tai tiek žinių apie šventas hidropneumatines tiesas...
Amen