WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:33

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: garso izoliacija
StandartinėParašytas: Kov 12 2009, 16:59 
Mačiau jog prie xsantiju temos buvo kazkas kalbėta ta tema. bet tik apie dureles. Norėčiau paklausti gal kas nors yra daręs papildomą garso izoliaciją xsarai. Šiaip savo mašinyte džiaugiuosi jau metus laiko, tik baisiai erzina prasta izoliacija, kadangi pas mane 1,9td tai užvedus variklį ir net nepradejus važiuoti muzika reikia labai smarkiai pagarsinti kad girdetum na ir t.t. tikriausiai suprantate apie ką aš. Tai va gat kas gali pasidalinti patirtimi kaip pigiausiai padaryti kokiu medžiagų reikėtų ir kuriose vietose reikia klijuoti papildomos izoliacijos, nes įsivaizduoju kad ne vien tik dureles reikia papildomai ,,apšiltinti". Ačių už atsakymus arba už nuorodas jei ką pražiopsojau forume.

Į viršų

Pranešimo tema: Re: garso izoliacija
StandartinėParašytas: Kov 12 2009, 20:38 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gal variklį žiūrėt reikia,o ne izoliaciją klijuot.
Dar vienas variantas-neteisingas automobilis :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 13 2009, 11:05 
Dėl pirmo varianto, tai seniai sunerimes buvau kad super garsiai variklis burzgia net neburzgia o tiesiog kala kaip per priekalą,(prieš tai turėjau japonišką dyzelį tai irgi kaukšėdavo kol pašildavo o kai pašildavo tai murkdavo taip dusliai ir švelniai, o šitoji xsara ir pašilusi kaip reikiant, nekeičia garso, turbūt žinot kaip dirba šaltas dyzelis) tai tėl to nekartą servise meistrų klausiau gal kas negerai, prieš pusmetį keitė veleno riebokšlį, taip pogi prašiau kad pžiūrėtų variklį ar viskas gerai, bet visi sakė kad viskas normalu. Gal būt tingėjo ir pasakė kad nepristočiau.
O dėl antro tai mašiniukas man labai patinka tiek išvaizda, vidaus dizainu, turbininio dyzelio trauka, ir kuro sanaudomis, tokio taupaus dar neturėjau,švelniai valgo vilniaus gatvių duobes ir nebilda. Tik vat tas garsas(šaižokas variklio gaudimas) tai žudo ypač ilgesnėje kelionėje.
Gal būt reikia kokiam geram meistrui parodyti kad pažiūrėtų degimą, gal kas nureguliuota blogai?

Į viršų

StandartinėParašytas: Kov 13 2009, 11:27 
Atsijungęs
Plepys

Kazkaip nepastebejau,kad garsas butu toks baisus.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume