Evil rašė:
lt079if rašė:
Asmeniškai, tai aš vėl laikausi senųjų KET, ir kaip priklauso - nuo balandžio pirmosios šviesas išjungiu.
Evil rašė:
tokiem aktyvistam, susigalvojantiems savo KET, atimti teises be galimybes jas atgauti siame gyvenime [...] tokie (nesikeiksiu) net nepapapultu i gatves. As mat sugalvosiu, kad man "mieste saugu 120km/h vazinet [...] tai tiesiog reiskia, kad piktybiskai nesilaikai KET.
Evil rašė:
"Per tokius "genijus" isjungiancius sviesas esu pakliuves i kelias avarines situacijas, kuomet blogo matomumo zonoje (dazniausiai prieblandoje) tikiesi isvyst svieciancias automobilio lempas ir ju nepamates darai manevra is staiga - automobilis be sviesu. O kiek dar geniju vazinejanciu per lietu ar ruka su gabaritais arba isvis be sviesu? Tokie butent ir daro sviesu naudojima dienos metu beprasmiska."
skeli... ar apie tai buvo šneka??? normaliam vairuotojui tereikia laikytis paprastų senųjų eismo taisyklių kuriose visi niuansai buvo gerai apgalvoti... O jei koks [... pypt] nesugeba šviesų įsijungti tada kai priklauso - kas čia gali padėti... Čia nepadės joks įstatymas... Pats apie šviesų įsijungimą "tamsiu paros metu ar esant blogam matomumui" (atrodo taip tai skamba senosiose KET) rašai teisingai...
beje, nei vienas toks genijus kaip kolega man dar neatsakė į klausimą dėl naujosiose KET neesančio punkto apie procesijų, automobilių kolonų išskyrimą transporto sraute... Man, asmeniškai, užknisa kai tenka važiuoti svetimoje vietoje kartu su kolona, kuri bendrame transporto sraute neišsiskiria, nes visi žibina šviesas ir tavęs nepraleidžia...

(ex Fiat Multipla, 1,6 l.benzinas; 76 kw.)