WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:13

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Citroen'o offroad'iskumas
StandartinėParašytas: Lap 01 2004, 15:05 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Tai va mieli kolegos - šiandiena per šešių metų XMo ekspluataciją buvome pirmą kartą velkami trosu. Bet ne dėl automobilio gedimo, o dėl vairuotojo (manęs) drąstiškumo - įklimpau ligioje vietoje ir užsikasiau, ir tai įvyko Kaune prie Senavos kapinių - lietaus ir automobilių išmaitotoje molingoje "lankoje" kurioje Vėlinių dieną jau daug metų parkuojami automobiliai.
Dar taip nebuvo per mano vairavimo karierą, kad nebūčiau savo jegomis išsikapstęs, bet šį kartą buvau beviltiškai įveiktas.
Ačiū policijos pareigūnams padėjusiems įveiktį pirmąją klampinę ir UAZiko vairuotojui atvykusiam į įvykio vietą padėti "ereliams" nes tokių kaip aš šiandiena turėjo būti ne vienas :).

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2004, 15:54 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Visada būna pirmas kartas.... O policijos pareigūnai šiandien tikrai atlieka savo darbą be priekaištų, bent kiek man teko matyti. Buvau Karmėlavos kapinėse, tai jokių eilių ( atsižvelgiant į datos svarbą ), jokių kamščių, labai tolerantiški ir paslaugūs. kad taip kasdien....

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 01 2004, 16:15 
Atsijungęs
Plepys

xminde rašė:
Tai va mieli kolegos - šiandiena per šešių metų XMo ekspluataciją buvome pirmą kartą velkami trosu. Bet ne dėl automobilio gedimo, o dėl vairuotojo (manęs) drąstiškumo - įklimpau ligioje vietoje ir užsikasiau, ir tai įvyko Kaune prie Senavos kapinių - lietaus ir automobilių išmaitotoje molingoje "lankoje" kurioje Vėlinių dieną jau daug metų parkuojami automobiliai.
Dar taip nebuvo per mano vairavimo karierą, kad nebūčiau savo jegomis išsikapstęs, bet šį kartą buvau beviltiškai įveiktas.
Ačiū policijos pareigūnams padėjusiems įveiktį pirmąją klampinę ir UAZiko vairuotojui atvykusiam į įvykio vietą padėti "ereliams" nes tokių kaip aš šiandiena turėjo būti ne vienas :).

Nieko nuostabaus,ten kasmet tas pats purvyno cirkas vyksta,cia pries kelis metus vos vos ir as nie vlip.Uzsibuksavo -kelia uztvere,vosvos per ta kose iropojau,o masina :roll: centneris purvo ant stogo.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2004, 16:27 
Aurimas200 rašė:
O policijos pareigūnai šiandien tikrai atlieka savo darbą be priekaištų, bent kiek man teko matyti. Buvau Karmėlavos kapinėse, tai jokių eilių ( atsižvelgiant į datos svarbą ), jokių kamščių, labai tolerantiški ir paslaugūs. kad taip kasdien....
JOP pritariu,atvaziuoji,nukreipia kur parkuotis,ir t.t.-tikrai nustebino.tik biski velaiu pradejo kauptis automobiliai tame misko keliukyje,bet tai nieko nuostabaus :) . O del to kad Xminde iklipmote tai nieko cia nustbaus,net ir dzipai panasiuose cituacijose iklimpsta :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2004, 20:54 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Aš kiekvieną met vis išleidžiu šeimyna dar ant esfalto, o pats nuvarau mašiną į tą purvyną, bet šį kartą - vlip, no ne ochkarik :)...
Užtat prieš pats "įsėsdamas" dar ponui su mersedesų padėjau išsikapanoti... Supyko iš pavydo mano Jorgette :).

Paveikslėlis Paveikslėlis

Paskutinį kartą redagavo 1 xminde. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 01 2004, 22:10 
jo jo pamenu i as buvau savo xantia pasodines.... ten tai vaizdelis buvo, kai praradau vilti ishsikapanoti uzgesinau varikli pradejo leistis ish auksciausios padeties ir predejo mashina verstis, pasodines buvau taip kad deshine puse auksciau uz kaire......
po to su trosu ishtrauke aishku mane...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2004, 13:31 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Turėjau offroudinę mašiną.....

Paveikslėlis

Po tokio pasivėžinimo keičiau 2 kart komutatorių. Šiaip buvau ir į smėliuką gerai ilindęs - teko lupt su virve. O dabar pasivėžinau labai lengvai, tai užkabinau dusliarkę 9aišku tiek jai ir tereikėjo) - stovi pas men ceche ant duobės ir laukia suvirintojo :lol2:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 03 2004, 10:27 
Viena ziema su savo ex XM per laidotuves is pusniu istraukiau 3 masinas. Kaimieciai kaip i stebukla ziurejo, kaip pasikelineja citroenas.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 03 2004, 17:32 
Atsijungęs
Plepys

Dabar ruosiusi ziemai.Tai AX uzsakiau padangas 165/80/R 13 UG400-seno tipo.Ir taip ir taip deliojau-lyg ir turi tilpti-va tada jis pakels savo prieki kaip reikiant.Bet jei netilps nupjausiu spoileri su nazovke arba nusisausiu.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 04 2004, 09:36 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tai tiltus nuo GAZ 66 susidek, busi tikras vyras :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 04 2004, 10:10 
Atsijungęs
Plepys

xamas rašė:
Tai tiltus nuo GAZ 66 susidek, busi tikras vyras :D

O kad jie tiktu.Tarp kitko yra AX 4x4.Gamino apie 1987-1990 metus,bet is arti taip ir neteko matyti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 09 2004, 12:28 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Šeštadienį važiavau maršrutu Šiauliai - Vilnius. Ir teko matyti tokį širdį suspaudusį vaizdelį: matau pirma juosta judantį << XM. Su įjungtais avariniais signalais. Lenkiant matau, kad tą << tempia ant buksyro...
Ir pasijutau kaip Maironis, kad apie Trakų pilį kurdamas poema - ir verkė man iš skausmo širdis...

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: