Labą dieną, gerbiami kolegos. Noriu pateikti jums, manau, nekasdienę situaciją ir išgirsti jūsų nuomonę, komentarus ir, galbūt, patarimus.
Su savo Citroenu papuoliau į avariją, tiksliau, padariau avariją (taip išeina). Situacijos grafinį apipavidalinimą bandžiau perteikti savo piešiniu (mąstelis nelabai išlaikytas)

Taigi, išsukinėdamas iš savo gatvelės, lygiareikšmėje sankryžoje, nepraleidau kliūties iš dešinės pusės. Tokia buvo policijos diagnozė.
Atrodo, viskas normalu, bet dabar apie kliūtį..
Kliūtis - Audi A4, važiavusi kaire kelio puse, dėl ant sankryžos stovinčių ford transit bei VW passat lyg. Toliau, Audi vairuotojas - 17-metis vyrukas, neturintis teisės vairuoti. Dar, Audi - nedrausta bei techniškai netvarkinga - aplankstyta, bet, svarbiausia, nedega priekinės faros, vienos jų net nėra. Vienžo, visas BigMac kompleksas.
Dar pridėkim tai, kad matomumą apribojo augantys krūmokšniai pakelėje iš dešinės.
Mano nuostoliai: avarijos kaltininkas, dėl smulkių kitų pažeidimų gręsiantis teisių atėmimas (nes jau šitas ketvirtas), sudaužyti fara, posūkis bei priešrūkinis, įlenktas kapotas bei sparnas, atsikabinęs buferio kampas.
Audi nuostoliai: įlenktos priekinės ir galinės durelės.
Galų gale iškyla man klausimų: ar aš durnas ar čia tikrai kaltas? ar išvis gali tokia transporto priemonė su tokiu vairuotoju egzistuoti kaip eismo dalyvis? ar logiška, kad jei Audi automobilis nedraustas, iš manęs draudimas pasiims savo dalį? ir ar čia ne karas keliuose?
Ačiū už dėmesį. Laukiu komentarų.
P.S. Vėliau įdėsiu nuotraukų dar.