WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 12:20

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Ventiliatoriaus problemos
StandartinėParašytas: Lie 24 2009, 10:54 
Sveiki,

Atsirado dar viena problema su mano citrinuke. Neveike ventiliatorius, sugalvojau pasitvarkyt. Virs keleivio koju atraudau ta ventiliatoriu, pamaciau kad vienas laidas atsijunges (storas raudonas), pajungiau... Tai dabar ijungus degima ventilatorius veikia pastoviai, ir mano manymu galingiausiu rezimu, nereguoja i jokius nustatymus. Patikrinau saugiklius f19, f20 (pagal instrukcija, ventiliatoriaus galingumo nustatimo), bet jie neperdege. Kame saknys?

Ir dar vienas klausimelis. Ant ventiliatoriaus sparneliu ( to apvalaus daikto ant motoriuko), centre yra rodykles. Jos mano manymu rodo i kuria puse turi suktis ventiliatorius. Pajungus laidus vienaip jis sukasi i viena puse, pajungus kiataip i kita. Bet kas keisciausia, pajungus kad jis suktusi i tapuse kaip rodo rodykles ir istacius ventiliatoriu i jo lizda, beveik nesijaucia putimo... Pajungus pries rodykles, jauciasi, bet ne toks stiprus kaip turetu. Gal kas galite pasakyt kokia eiles tvarka turi but sujunkti laidai, i ta vieta kur kisasi ju 4? Prie ventiliatoriaus ateina du stori: juodas ir raudonas, ir du ploni: oranzinis ir baltas

Į viršų

StandartinėParašytas: Lie 24 2009, 11:30 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

siandien vaziuoju i garaza ir padarysiu foto kaip turi but pajungti tie laidai,o jei ventiliatorius sukasi pilnu pajegumu ir nereguoja i nieka bus tranzai pareje kuriuos reikia pakeist,jie atrodo taip http://www.pics.lt/gallery.php?entry=im ... C10671.JPG, o cia tema kuri tau gali praverst viewtopic.php?f=20&t=17590&hilit=tranzistoriai ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 24 2009, 11:39 
Dekui uz ats. Gal dar gali paaiskinti kaip tuos tranzus issiimt, as vakar visaip bandziau bet nesigavo man. Beto kiek jie kainuotu man?

Į viršų

StandartinėParašytas: Lie 24 2009, 11:50 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

tiesiog issimi ta visa ventiliatoriu is po koju,beroc 3 varztais prisuktas,atsijungi visus laidus ir issitrauki,tada atjungi nuo ventiliatoriaus tuos du storus laidus ir visa ta barabana kuris sukasi trauki is ten,jis sutvirtintas gumom tokiom tad sunkokai gali issitraukt,issitrauki ji ir pamatai plokstele kuri prisiukta dviem varztais,ja issimi ir kitoj pusej matosi tie tranzai apvalus

http://www.file.lt/files/view/8969/Nuot ... _thumb.jpg

Paskutinį kartą redagavo 4 Vycius. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 24 2009, 12:06 
As vakar ta pati bandziau daryt... Bet poto pagalvojau kad nemokedamas sulauzysiu dar ka nors. Dekui labai uz pagalba

Į viršų

StandartinėParašytas: Rgp 05 2009, 21:47 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

nenoriu kurti naujos temos, todel paklausiu cia: kur pirkti reles, kurios stovi ventiliatoriu difuzoriuje? jos ten trys, ir del ju grybavimo pas man kartais neisijungia ventiliatorius... del ko temperatura pakyla visai ne taip kaip noretusi :) ir dar klausimukas - kaip turi veik xantios ventiliatoriai?? nes bekaitaliodamas reles ir tiesiogiai sujugdamas kontaktus susidariau nuomone, kad prie tam tikros temp (pradzioj, kol dar nelabai karsta) viena rele jungia abu ventiliatorius is karto (pas mane su klima - du ventiliatoriai), o jau varikliui uzkaitus iki aukstesnes temp vienas is ventiliatoriu isijungia pilnom apsukom, kitas tuo tarpu sustoja... kaip turetu but is tikruju???

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 07 2009, 23:22 
Tai kas nors pades su laidu eiliskumu?

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume