Och tu su...ka, melynaji per tA praspyre.
Viska apziurejau, sutvarkiau per dvi valandas uzrudijusiu galinio lango purkstuka/el.varikliuka, pakeiciau atbulines eigos viena perdegusia lempecka, apdraudziau..

( nors galejauir nedraust, nes draudime nusistebejo: kodel draudziate drausta masina..?nedrausat-sakau. O man sistema rodo, ka drausta..

)
Nuvaziuoju (auto registruota 2008, t.y po 2006, kas privalu, kaip isaiskino, tech. pase buti irasytam " benzinas-dujos".
Primeciau durniuka, dokus pridaviau kasoje, sumokejau 73lt., laukiu bendroje eileje. Ivaziuoju i sale, kontrolierius ziurejo, ir gale sako, reikes gryzti dar karta su irasu "benzas-dujos.."
Och tu suka...nu cia as jam ir dejau..
Tai sakau, na..ui as cia dabar veltuio TA einu, jei zinau, kad reikers gryzt ir papildomai moket..???kodel sakau,tas ciuvakas, kur dokus tikrino nepasake..? buciau iskart apsisukes ir gryzes su "benzas-dujos" Ka jus cia, sakau, po dukart babkes plesiuat uz pakartotine ir akytes vartot..??
Eik pas dirtektoriu, as nieko nezinau...atsako
Gerai, galvoju..tikrino toliau, viskas zeba, tik prie faru prikibo..negerai, mol...!!
Tu, sakau, b...y, kas tau cia negerai..!!??Ir priciom dar abi...
Ryskiai norejo apsidraust ir prie netvarkingu dokumentu, netvarkingus zibintus irasyt, kad svariau butu..
Irasysi, eisiu pas direktoriu.., sakau..
Suka, irase. Patiko argumentas: Kazkoks pas tave spindulys kreivas...!! oi tu mudakas...
As pas dirika, tas vilniuje. isiraunu i kontrolieriu poilsio kabineta, ten pasakau, ka galvoju. keli puola i atlapus. vienas normaliausias patare: gryzk su "benzas-dujos", nekel cia bangu, as tau pats tas faras su atsuktuvu sureguliuosiu...nu p...ze..

As sakau, pries TA buvau servise, sake, faros gerai, man dpz...
Nu ziuresim, kaip ten su tom farom bus, pas dirika dar tikrai uzbegsiu...
P.s. numerio apsvietimo viena lepecka, taip ir tikejosi nedegt per apziura, bet laiku per..sau su kumsiu, atgijo..

Cia man pastovus bajeris, ir priciom skirtingose masinose, kaire lempecka..

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...