Pusiau juokais, pusiau rimtai:
Ramiai važinėti negalima! Reikia lėkti ir aplenkti karą keliuose.
1. Stoviu ramiai esant raudonai šviesoforo signalui sankryžoje ir tik bum subinėn. Golpuko priekis pabiro, gerai, kad kablys buvo, tai smūgį sugėrė.
2. Važiuoju aš ramiai „pensininko režimu“, sukuosi sankryžoje ir tik bum į šoną (manęs nepraleido).
3. Stoviu aš kieme ramiai, laukiu kol sniegą išstumdys traktorius, o tas traktoristas atgal pradėjo važiuoti ir net nežiūrėjo kur. Juk jo traktorius didelis, o kieno mašina didesnė, to ir pirmenybė

Įvažiavo „kaušas“ pro priekinį stiklą.
4. Sustojau ir pasižiūrėjau per veidrodėlį- spėjau dar nusikeikti supratęs, kas bus, ir vėl buvo subinėn. Tada daug subinių ir priekių apdaužyta buvo, mano pirma mašina, iš paskos dar 5, ir viena spėjo į kelkraštį iššokti. Reikėjo viršyti greitį, tai neatsidurčiau netinkamoje vietoje netinkamu laiku

5. Važiuoju aš svečiose šalyse, viršiju greitį, juk Tėvynės ilgesys toks stiprus, miestelyje keistas ženklas (įtariu dėl padidėjusio avaringumo, tiksliai nežinau), prilėtinau, ir iš šalutinio mersas kompresorius tik bum į šoną. Reikėjo nežiūrėti ženklų ir neprilėtinti, būčiau prašokęs. Na ir pensijos Prancūzijoje (duočiau tam vairuotojui 80+ metų), su tokiais mersai šliaužioja.
Išvada: Taip kad jei važiuojate savo greitesniu stiliumi, nekeiskite jo, arba į jus įvažiuos

http://8783b02b.linkbucks.com/