Sveiki kolegos, reikia patarimo dėl XM "žaliosproblemos". Pradėjau rasti žalias balutes rytais po kairiu priekiniu ratu. Nuvariau į servisą, pakėlė, veikėjai pamatė žalią sniegą ant priekinio amortizatoriaus apačios ir įtikino mane, kad leidžia amortizatorius - stuktelėjai į duobę per šalčius, sako, ir pramušei manžetus

. Tuo pasmerkė mane nepakeliamam galvos skausmui... Visdėlto, būdamas pakankamai apsiskaitęs šiame forume jalijama išmintimi leidžiau sau suabejoti "necitrininių" meistrų nustatyta diagnoze. Vakar netikėtai pavyko pakalbėti su Proffanu (ačiū Proffanai), skambinau į servisą visai kitu reikalu, tik užsiminiau apie "žalią" problemą man ir sako - Proffanas čia, klausk. Tai va, proffanas patvirtino mano įtarimus kad leidžia LHM priekinio amortizatoriaus grįžtamojo LHM šlangutė (pas mane kairio). Gavau "Meharyje" naują, vakar įkalbėjau vieną servisiuką prie namų (kad toli nevarinėti "kraujuojančio žaliai" kad priimtų. Vyrai energingi ir patyrę, pasikėlė mano XM, nuėmė ratą. Kadangi esu apsiskaitęs forume

parodžiau kaip nuimti seną šlangutę. Ji jau buvo trūkusi ir tvarkyta (sujungta metaliniu vamzdeliu, įkištu į ją, gi lietuviai esame

), bet LHM leido ne per ją, o iš po jos uždėjimo ant amortizatoriaus, na iš po to kvadratinio galo, kuris prisispaudžia žiedu.
Tai va, pakeitėme seną nauja,, vyrai uždėjo, užspaudė žiedu. Bet sako - kažkaip įtartinai laisvai tas kvadratinis galas įeina, tik prisispaudžia prie amortizatoriaus ir viskas. Tu, sako, pažiūrėk ar nebėgs LHM.
Šįryt pažiūrėjau. Bėga

. Vėl žalias sniegas, ir LHM lygis kritęs. Pavažinėjau, pastačiau, po 2 val. pažiūrėjau - vėl bala. Patikrinau - leidžia LHM iš po šlangelės toje vietoje, kur jinai prie amortiko prisispaudžia.
Klausimai:
ką daryti?
Kaip užsandarinti?
Kas ne taip padaryta keičiant šlangutę?
Į servisą jau nebenoriu varyti, matau kad ratą nuėmęs pats galiu ten padaryti su ta šlangute ką reikia. Ir padarysiu.
Bet ką daryti nežinau, prašau patarimo. Ačiū iš anksto.