Sarunas2004 rašė:
Norejau paklausti, ar norint pakeisti spidometro apsvietimo spalva, tereikia pakeisti tik tas 10 esanciu lempuciu?

Noretusi pasikeisti apsvietime is tos
ZALSVOS i kokia nors kita, pavyzdziui balta, nes ir picasiukas mano sidabro spalvos, salono apsvietimas baltas padarytas, tad butu smagu ir spidometra priderinti kartu

tos lemputes yra paprastos kaitrines, jos neturi spalvos filtro todel keisk jas nekeites svies zaliai

nes filtas yra uz lcd ekrano. pakeites ji galesi pakeisti apsvietimo spalva. as irgi is pradziu planavau keisti apsvietimo spalva, bet dabar gera jau ir zalia

o seip gali pasakuti ka as buvau sugalvojes. ten reiktu pasidaryti savo filtra, jeigu nori balto apsvietimo tada reiketu sudeti LED (sviesos diodus) kad sviestu baltai, nes kaitrines geltonai sviecia, ir padaryti filtrus is organinio stiklo. (tas filtras tai tokia plokstele persisviecianti ir tiek) issipjauni organinio stiklo gabaliuka reikiamo dydzio ir su smulkiu svitriniu viena puse visa nutrini, kad graziai ir tolygiai isibraizytu(to reikia tam kad tolygiai pasklaidytu sviesa per filtra ir tolygiai apsisviestu ekraniukas) o koks rezultatas gautusi pabaigoje nezinau, nes nebandziau

cia mano sugalvotas budas, gal kas kitaip daro, gal pats ka sugalvosi geriau

bet jei darysi tai papasakok kaip sekesi ir kas gavosi

jei iseis butu gerai ir pamatyti kaip atrodo

C5 Tourer 2008 2.2HDI 125kW (čipuotas Tauriaus ~150kW)