WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 08:03

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Benzino lygio lemputė
StandartinėParašytas: Lap 24 2009, 12:09 
o kaip man ja isspresti kai pas mane dyzeliukas ? :) . nu as nelabai tikiuosi jos ispresti, bet vilties yra kazkiek , kad gal kazkas zinos kaip tai atlikti

Į viršų

StandartinėParašytas: Lap 28 2009, 00:00 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Pas mane senojoje Xantijoje rodykle gan tiksli, tik kiek ilgiau nuo pilno bako krisdavo. O antroje rodykle sokineja kaip nori, pastaruoju metu, kai dregna jis tampa pilnas, bet rezervas dega kaip deges. Kartais pradeda šokinėti aukštyn žemyn, tik rezervo lemputė panašu, kad dega plius minus tvarkingai.
Manau, kad kazkur drėgsta...

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 29 2009, 16:57 
Pas mane seimoje yra trys Xantijos, visos TD, ir visom grybauja ta kuro rodykle. Pas mano xantia tj is vis. . . uzsidega kuro lempute, uzsipilu 10l kuro tai rodo kad yra puse bako kuro :D, nuvaziavus 20km rodykle nukrenta :D zodziu mistika :D

Į viršų

StandartinėParašytas: Bir 14 2010, 19:26 
sveiki. man toks iskilo klausimelis del pludes... pas mane xantioj plude paprasta be jokio siurbliuko. as zadu ja pasikeist, bet nuvykes i autodaliu parduotuve, jie suvede mano masinos duomenys ir jiem rodo, kad pas mane turi but kitokia plude, su siurbliuku. as jiem paaiskinu, kad pas mane visai kitokia ji, bet jie gincijasi ir viskas, kad jie geriau zino ir pns. gal sakau gali but, kad anksciau i ja ikiso kitokia plude, negu turetu but (jei aisku tai imanoma, viskas tinka) ? nebezinau kuo man db tiket, juolab, kad ji nepigiai kainuoja :)

Į viršų

StandartinėParašytas: Bir 14 2010, 21:03 
Atsijungęs
Senbuvis

kipsaz rašė:
sveiki. man toks iskilo klausimelis del pludes... pas mane xantioj plude paprasta be jokio siurbliuko. as zadu ja pasikeist...

Tai pas tave dyzelis :?: O jei benzinas, tai kur randasi siurbliukas :?:

ex XM 3.0 V6

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 15 2010, 08:27 
taip, pas mane 1.9 td. 1995 metu. as turiu omeny siurbliuka su plude, kurio pas mane nera, o auto dalyse sako, jog jis turi but :|

Į viršų

StandartinėParašytas: Bir 15 2010, 10:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Jei pas tave 1.9 td dyzelis, tai neturi buti jokio siurbliuko bake. Siurbliukai bakuose kartu su matuokle dedasi i HDi dyzeliukus. Manau reik tau i kita parduotuve nueiti, arba paciam internete katalogus susirasti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2010, 02:46 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

TD jokių papildomų siurblių nėra ir gerai. Su ta plūde viskas gerai. O kam ją keisti prireikė? Neteisingai rodo? Naujas originalas kainuos nepigiai, padielkų nebus. Gal geriau surasti dėvėtą nesudėvėtą gerai veikiančią ir išvalius sudėti?

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2010, 08:20 
tadas1991 rašė:
TD jokių papildomų siurblių nėra ir gerai. Su ta plūde viskas gerai. O kam ją keisti prireikė? Neteisingai rodo? Naujas originalas kainuos nepigiai, padielkų nebus. Gal geriau surasti dėvėtą nesudėvėtą gerai veikiančią ir išvalius sudėti?

taip, ji neteisingai rodo, ir paluzus dar. kiek tas nepigiai, gal zinai apytiksliai jos kaina? as siaip esu anglijoj, bet zadu vaziuot i lietuva, tai jei rasiu koki gera varianta del tos pludes, tada atsivesiu ja cia parsivesiu ja cia :)

Į viršų

StandartinėParašytas: Bir 16 2010, 20:09 
Atsijungęs
Naujokas

Taigi matau ne pas mane vieną ta kuro lygio lemputė puliuoja. Maniau, kad įdėjus iš kitos X-ios lygio rodkilį(laikrodį) išspręsiu problemą, bet ko gero ne. Įsitiknau, kad ne plūdė kalta, nes ją buvau išėmęs ir matavau varžos kitimą - jis tolygus be jokių šokinėjimų. Vadinasi tik skydelyje esantis rodiklis kaltas - gal koks kontaktas nekontaktuoja arba mikroschema, kuri pagal "laikroduko" rodyklės padėtį uždega lemputę. Nors ir ta pati rodyklė rodo kaip jai patinka. Įdomus reiškinys ir matau, kad kol kas nei vienas jo neišsprendė(arba nepasidalijo mintimis ją išsprendęs). Jei išsprendėt, būkit geri, pasidalikyt patirtim, o tai tikrai nervuoja tas netikslumas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2010, 20:33 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Vadinasi tik skydelyje esantis rodiklis kaltas - gal koks kontaktas nekontaktuoja arba mikroschema, kuri pagal "laikroduko" rodyklės padėtį uždega lemputę. Nors ir ta pati rodyklė rodo kaip jai patinka. Įdomus reiškinys ir matau, kad kol kas nei vienas jo neišsprendė(arba nepasidalijo mintimis ją išsprendęs). Jei išsprendėt, būkit geri, pasidalikyt patirtim, o tai tikrai nervuoja tas netikslumas.[/quote]

Teisingai mastai :lol: Reikia išsiardyt skydelį, nusiimti ta kuro "laikroduką" (tik atsargiai su rodykle). "Laikrodukas" prie skydelio plokštės prisispaudžia per kontaktus. Juos nuvalai ir viskas.

Visa 1.1 ex

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007