Regis ir aš jau atsigaunu, karštis vistiek stipresnis už žmogiškąjį organizmą.
Pernai turėjome 105 automobilius (100 -

), šiemet

buvo apie 85. Laukas du kart diesnis nei pernai, todėl ir dalyviai buvo labiau išsisklaidę, daug kas prie vandens laiką leido, o kaip kitaip per tokį karštį?
Asmeniškai aš, tikėjausi dalyviais gausesnio renginio. Labai ačiū Voldemarui, kad ir ne be techninių problemų, bet vistiek atvykusiu į suvažiavimo su savuojuu Traction Avant. Labai ačiū Ariui, patikėjusiam savo baltąjį DSą Vikiui, pats negalėjo atvažiuoti - šeimos pagausėjimo laukė, tikiuosi, kad viskas pas jus Ari OK. Ačiū Vikiui už "džo" atvairavimą iki šventės. Ačiū Nijolei, iš VEHO, atvežusiai naująjį DS3. Staigmena man buvo C6, bet nežinau kas su juom atvažiavo. Labai gaila, kad nesulaukėme nei vieno 2 CV ir CX. Taip pat mūsų gretas palieka BXai, buvo tik Juliaus baltasis, o vėliau dar vienas prisijungė. Labai smagus Gerodviračio AXiukas, ale šio modelio automobilių niekados nebūdavo daug. ZXai taip pat gausa niekados nepasižymėjo, bet šiemet buvo du, ir vyšninis laimėjo gražiausio ZXo titulą. Prašau jo savininką susiekti su organizatoriais. Taip pat, su kiekvienais metais juntamas XMų retėjimas, juos labai intensyviai keičia, kad ir mažesnės klasės, bet naujesni C5.
Labai ačiū visai oranžinei komandai kuri organizavo ir prižiūrėjo rungtis.
Noriu pasidžiaugti, kad beveik 100 proc. pavyko 50'ies dangaus žibintų paleidimas, nepakilo tik 3 - vienas sudegė, o du radome kitą rytą suplėšytus.
Labai laukių į
xminde@citrina.lt arba
xmindes@gmail.com, arba per skype xminde geros kokybės nuotraukų (bent jau 1200x900), bandysiu lipdyti oficialų reportažą apie suvažiavimą.
Ačiū dar kartą visiems dalyvavusiems, labai jau blogu žodžiu neminėkite

.