WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 05:33

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: 2.1td Lucas problemos
StandartinėParašytas: Lie 24 2010, 09:01 
Atsijungęs
Naujokas

Novelis rašė:
Na aisku reikia tiketis geriausio, siaip variklio dirbimu su lucas EPIC tikrai nesiskundziu, tik tas kurimasis ziema ir lasnojimas pjauna. Taip pat tas mistinis kalenimas, bei oro gaudymas, niekaip neisnaikinu, nuo filtro burbuliukai prasideda, o rasot niekur nerasoja aplink filtra, bet sugaut kur oras pasiurbiamas neiseina.

Pas mane irgi kai gerai pagazuoji pasirodo oro burbuliukai.Manau pas visus jie yra.Pas mane xantijoje taip pat buvo tie burbuliukai ,bet per 3metus nesukėlė jokių problemų nei žiemą nei vasarą ir prie -25C be problemų vesdavosi variklis.O su šituo nžn. ateis žiema parodys kas ir kur :D :D .Pas tave kai užeina kalenimas ar meta dūmą iš glušako?

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 26 2010, 20:50 
Atsijungęs
Naujokas

Paulius rašė:
nemanai kad per kur lasnoja ten ir oro prisigaudo

Pakaitus varikliui nelasnoja, o dabar tas lasnojimas sutvarkytas, o burbulu yra, na kaip kolega rase, jie pasirodo pagazuojant.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 26 2010, 20:56 
Atsijungęs
Naujokas

algirdžiuks rašė:
Novelis rašė:
Na aisku reikia tiketis geriausio, siaip variklio dirbimu su lucas EPIC tikrai nesiskundziu, tik tas kurimasis ziema ir lasnojimas pjauna. Taip pat tas mistinis kalenimas, bei oro gaudymas, niekaip neisnaikinu, nuo filtro burbuliukai prasideda, o rasot niekur nerasoja aplink filtra, bet sugaut kur oras pasiurbiamas neiseina.

Pas mane irgi kai gerai pagazuoji pasirodo oro burbuliukai.Manau pas visus jie yra.Pas mane xantijoje taip pat buvo tie burbuliukai ,bet per 3metus nesukėlė jokių problemų nei žiemą nei vasarą ir prie -25C be problemų vesdavosi variklis.O su šituo nžn. ateis žiema parodys kas ir kur :D :D .Pas tave kai užeina kalenimas ar meta dūmą iš glušako?

Na vat juodo dumo pas mane niekada nebuna, nei kaip kalena, nei kaip gazuoji ant laisvo, tik pilka kartais ismeta, bet nedaug. Kada kalent pradeda trauka stipriai sumazeja. Tada atleidziu gaza ir vel paspaudziu ir vaziuoja. O ziema uzsiveda is puses abaroto, bet normaliai neakstina degimo ir 3-5 sek. padirba ir po leto uzgesta. Tada vel taip ir is kokio 3-4 karto pradeda dirbt.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 26 2010, 21:12 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Novelis rašė:
Paulius rašė:

Pakaitus varikliui nelasnoja, o dabar tas lasnojimas sutvarkytas, o burbulu yra, na kaip kolega rase, jie pasirodo pagazuojant.

Ir per kuria vieta tas kuras varvejo jei nepaslaptis? Pas mane buvo ta pati problema ir lasejo per ventiliuka esanti kuro filtro kolbos apacioje sone,ten tarpines dvi yra,jos issideveje buvo,pakeiciau kitas ir problema isspresta kuriam laikui..ziema sitas dalykas paumeja todel kad pasalus sukieteja tarpines,traukiasi ir nesandarina tinkamai,o pasilus varikliui pleciasi siektiek ir uzsandarina ta vieta... Per ta pacia vieta dazniausiai ir ora pagauna sistema arba per filtro tarpine arba per uzmautos slangutes ant tos kolbos atsilaisvinusi chamuta,daugiau ten nlb kam yra praleist oro...

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 26 2010, 22:47 
Atsijungęs
Naujokas

Vycius rašė:
Novelis rašė:
Paulius rašė:

Ir per kuria vieta tas kuras varvejo jei nepaslaptis? Pas mane buvo ta pati problema ir lasejo per ventiliuka esanti kuro filtro kolbos apacioje sone,ten tarpines dvi yra,jos issideveje buvo,pakeiciau kitas ir problema isspresta kuriam laikui..ziema sitas dalykas paumeja todel kad pasalus sukieteja tarpines,traukiasi ir nesandarina tinkamai,o pasilus varikliui pleciasi siektiek ir uzsandarina ta vieta... Per ta pacia vieta dazniausiai ir ora pagauna sistema arba per filtro tarpine arba per uzmautos slangutes ant tos kolbos atsilaisvinusi chamuta,daugiau ten nlb kam yra praleist oro...

Na tas ventiliukas tai toks baltas besisukiojantis daikciukas, tipo termostatas? As ji isardyti bijojau, nes ten kazkokia plasmasiuke ji laiko kad neiskristu is korpuso, manau ta pasmasini ziedeli nuemus jau atgaljis taip neisistatys. O visa kita pakeites visus chamutus ir guminius ziedelius. Beje kuro filtras niekur nedreksta.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 27 2010, 15:45 
Atsijungęs
Naujokas

Novelis rašė:
algirdžiuks rašė:
Novelis rašė:

Na vat juodo dumo pas mane niekada nebuna, nei kaip kalena, nei kaip gazuoji ant laisvo, tik pilka kartais ismeta, bet nedaug. Kada kalent pradeda trauka stipriai sumazeja. Tada atleidziu gaza ir vel paspaudziu ir vaziuoja. O ziema uzsiveda is puses abaroto, bet normaliai neakstina degimo ir 3-5 sek. padirba ir po leto uzgesta. Tada vel taip ir is kokio 3-4 karto pradeda dirbt.

Na juodo ir pas mane nemeta,tik irgi tokį pilką kai kalent pradeda,trauka suprastėje taip pat,manau kad čia kompui kažkas užplaukia ir užankstina iš niekur nieko.Arba koks daviklis grybą pjauna.Visą savaitę važinėjau, nieko kaip naujas veikė, vakar vėl užkaleno važiuojant :bum: .Aš tai degimą trumpam išjungiu kai pradeda kalenti ir viskas okey būna.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007