Vycius rašė:
Tu man geriau pasakyk ar as galiu susitvarkyt karsto oro putima nenuemes paneles,nes neina niekaip atsireguliuot masinoj temperaturos normalios,arba karsta,arba salta,ant posukio vel keiciasi temperatura...kaip suprantu sklende pkauna gryba ir mane tas jau veikia

Pas mane irgi panasiai zinok,atsibodo man tos problemos su kondiko ventiliatorium,tai isidejau paprasta reguliatoriu nuo xantios be kondiko,emiau visa pravodke,bet kai buvau panele nuemes,nedaejo iskart

pajungt prie fyskes kuri susijungia,virsuj paneles,tai jungiau visa pravodke nuo spyneles,tai supranti dabar kaip gaunasi,ventiliatorius dabar viskas tvarkoj visos padetys veikia pucia gerai,bet sklendes uzdarymo mechanizmas tai liko senoj pravodkej,o ta sklende pati savaime gyva,girdisi kai mago nejungi tik dzir,dzir ir uzsidare,nori atsidaro tai va jau dabar uzkniso salta jau tai reiks kazkaip bandyt prilyst ir ta sklendes varikliuka atjungt,bet reikes pataikyt kai sklende pilnai atsidarius,ar dar ka nors burt,ziemai tegul ir buna taip o ateis vasara tada ardysim pilnai vel,keisim visa sachta kur stovi peciukas,nes matomai padaryt rankiniu budu valdoma neiseis,tai vot kai ant dienu prasiardysiu,zinosiu daugiau ,duosiu tau zinia

.ir dar pasikartosiu,jokiu peciuko uzdarymo kranu nera cia ne zigulius

Xantia break 99m,2,0HDI devil

Red