Sveiki,
Kiek perzvelgiau Picasso forumo temas, visur aptarinejami vienoki ar kitoki gedimai, taisymo iseitys, kainos, eksplotacija ir pan. Taciau uz akiu neuzkliuvo paprasciausia tema - kuo mums visiems yra ypatingas Citroen Xsara Picasso

Todel noredamas tiesiog isgirsti is Jusu visu, kas jus labiausiai jame zavi ir sukuriau sia tema. Kadangi pats vairuoju Picasiuka (aprasymas idetas "Musu auto"), pasidalinsiu savo mintimis. Taigi...
ISORE.Pirmiausiai i ka krenta visu akys, tai yra masinos isore.
1.
Dideli skaidrus zibintai. Masinai tokios akutes suteikia tikrai malonia isvaizda, pagyvina. Tai ypac pravercia tamsiame kelyje, nes pajungus ir papildomas priekines lempas, matomumas tampa isties geras. Cia tikriausiai verta pamineti ir ypac ryskiai mirksincias posukio lemputes - kiti vairuotojai jas tikrai pastebes (priesingai nei tai buna su kitais auto, kuomet posukio mirksinti zibinta pamatai tik prasilenkdamas su automobiliu).
2.
Automobilio forma. Forma automobilio man tikrai patinka. Apvalumai tikrai priduoda masinai grozio (na bent jau mano akimis ziurint), nepaisant garsiojo "bures" efekto. Masina igauna tarsi grakstumo ir elegancijos

Tiesa, pats Picasiuko galas, man nera grazus. Zvelgiant tiesiai automobiliui i gala, atrodo tarsi "sunkvezimis" ir cia, matyt, konstruktoriai bus nedadirbe lyginant sia vieta su automobilio priekiu.
3. Isores detales. Man ypac graziai atrodo automobilio gale esanti antena. Atrodo nieko ypatinga, nes tokia antena kiekvienas galime uzsideti nusipirke ja vos uz keliolika litu, taciau cia ji dera isties graziai. Taip pat graziai atrodo ir automobilio sone esantis ilinkimas, o priekiniuose abiejuose sparnuose esantys "Picasso" uzrasai automobiliui suteikia isskirtinuma ir elegancija.
VIDUS.
Apziurejus automobili is isores, galima ilipti i vidu ir isvardinti cia man labiausiau patinkancius pliusus

1.
Erdvumas. Tik isedus i Picasiuka, iskart pasijunta jo erdvumas. Auksta sedesena, didelis priekinis stiklas, spidometro nebuvimas priesais akis leidzia pasijusti nors truputy didesniu uz kitus eismo dalyvius. Tai isties dziugina!

2.
Elektroninis prietaisu skydelis. Tenka pripazinti, kad beveik absoliuti dauguma musu keliais vazinejanciu automobiliu turi mechaninius prietaisu skydelius. Todel Picasso cia isskirtinis!

Ne karta teko girdeti draugu ir pazistamu komentarus apie sia interjero detale: "kaip faina", "noreciau, kad ir pas mane taip butu" ir pan
3.
Daiktu detuves. Daiktu detuves, esancios po gale sedinciu keleiviu kojomis yra isties nuostabus elementas. Cia ne tik sudedama irankiai, domkratas, tempimo lynas ir pan (kas dazniausiai pas kitus voliojasi bagazineje), taciau mano atveju, tai puiki vieta paslepti garso stiprintuva

4.
Sulankstomos sedynes. Tai dar vienas automobilio pliusas, dziuginantis mane. Galines sodynes sulankstyti arba jas isimti tikriausiau nebuna paprasciau. Tokia galimybe, per 1 - 2 minutes, vairuotojui leidzia pervezti dideliu gabaritu krovini, ka kitu automobiliu vairuotojai, tikriausiai, darytu prisikabine priekaba.
Tai tiek pirmuju mano pastebejimu is simpatiskojo Citroen Xsara Picasso

Laukiu Jusu zinuciu, kas labiausiai patinka siame automobilyje