viskas yra isardoma, tik ne viskas surenkama paskui....

mano atveju, norejau eiti TA, ir aptikau, kad neveikia galinio lango purskimas. nebuvo kur dingti...naujam ieskot nebuvo laiko...tad emiausi is peties, sugadinsiu-taip ar taip neveikia...
sunkiausia prieti...nuemus posparni ranko sturi buti sarnyrines...jau buvau beveik prasikeikes...ir norejau nuimti sparna, bet gaila buvo, ledinis turbininis.....kazkokiu tais budu, atsargiai, kad nesulauzyt, atsuktuvais ji iskrapsciau is lizdo, atjungiau zarnele. Pats varikliukas issiardo elementariai, atsuktuvu. Nusiima dangtelis, matosi rotoriukas su asele. Jei nereikia, patarciau jo neistraukinet, nes dugne, asele apgaubia du angliukai ant spyruokles. rotoriuka isemus, angliukai susispaudzia, ir niekaip ju neiskesi. Dekui dievui, kad asele, kuri tarp magnetuku, pradzioje turi konuso forma, tad lengvai soaudziant, tas konusas ir vel praskecia angliukus. SApausti vien nepakanka, dar reikia kartu ir sukioti, kad pataikytum i ispjovas. Man pasiseke tai padaryti per kelias minutes. Paskui, pries uzdarant dangteli, ji hermetiku arba dregmei atspariais gumos klijais hermetizuoti. Remontas toks, bet pas mane po metu toliau sekmingai veikia...
Indikatoriai-du kontaktai skystyje..??? jei sausa, kontaktas dingsta ir uzsidega lempute..????
tai kaip bl, pas mane? bakelis pilnas, o rodokad jo dugne sausa...

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...