WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 14:20

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1011 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 13 14 15 16 17 ELLIPSIS 68 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 11:59 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na stai vakar pravariau darbini tautovezi is antro karto.

Vaziuodamas bijojau del barskancios priekines pakabos, kuria po truputi tvarkom,kadangi ten viso 8 aliuminines svirtys ir kainuoja ne taip jau mazai.
bet galima sakyt isgelbejo didelis saltis, nes kai uzsala stipriai matyt ten kazkas susitraukia ir nebebarskejo. Bet va buvau neapziurejes kad trukusi granatos apsaugine guma. ir tepalas varvejo nuo variklio.
Guma pakeitem, o tepalo nuotekiui panaikint butu teke visa prieki isardyt, dirzus nuimt ir reboksli keist. Tai kol kas tik tepalus nuvaliau.
Na paziurejo kad guma nauja, ir praleido, irase kad tepalo nuoteki butina pasalinti.
Dabar ten viskas i kompiuiteri vedama o ismetimo duju, stabdziu stendo ir sviesu stendo duomenys automatiskai ivedami, cia jau nelabai ir nuo vieno tikrintojo priklauso.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 13:21 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Ir aš vakar iš antro karto pravariau:). Įdomu buvo tai, kad 3 citrojonai vienas paskui kitą stovėjo. Mano xm ir dvi xantios už manęs:)
Per pirmą apžiūrą nepraėjau dėl to, kad liepė duslintuvą pavirint kai kur, vieną fara pasireguliuoti ir viriklį nuplauti. Sako tepalais apibėgęs, nusiplauk. Aš jam tada sakiau, kad čia gi citroenas, čia visur skysčiai, jei tepalai nebėga, vadinasi jų jau nebėra ir automobilis negalės važiuot. Nepatikėjo. Тai va, viską susitvarkiau, pirmą kartą gyvenime mašinos variklį ploviau ir iš antro karto per kelias minutes lipdukai jau buvo užklijuoti. Prie halogenų iš viso nesikabino.

Prieš praėidinėjimą išoperavau zenonus. Tai va, jie pas mane kaip ir guli nereikalingi. Už simbolinę kainą kam nors perleisčiau, nes jų atgal tikrai nekišiu. Simbolinę kainą dar galvoju. (gal koks danieliaus butelis)

P.S. O stabdžių parodymus ir kompą apeiti galima:). Pats mačiau:)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 13:27 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Saulius rašė:
Dabar ten viskas i kompiuiteri vedama o ismetimo duju, stabdziu stendo ir sviesu stendo duomenys automatiskai ivedami, cia jau nelabai ir nuo vieno tikrintojo priklauso.
butent taip ir yra, nieko labai nepribursi, juoba ne vienas sukiojasi, o dviese.

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 13:55 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

bardakasbx rašė:
Saulius rašė:
butent taip ir yra, nieko labai nepribursi, juoba ne vienas sukiojasi, o dviese.

Aš gi jums sakau, kad padaro jie viską. Ir kompą apeina.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 14:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

kiek masinu yra teke praeidine stabdziai visa laik gerai rodo na nebent koks rankinis.ka ten su jais reik padaryt kad vienas ratas per puse blogiau stabdytu .ir ar paskiau paciam noresis su tokiu stabdymu vazinet

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 14:10 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

mctokas rašė:
Stabdziai dar ne rodiklis, o kompa... :roll: Ar nebus taip, kad faktiskai viskas gerai, o kompas rodo gedimus, kas tada? Kviesi ekspertize ir tampysies del keliu rodmenu paklaidos? :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 14:13 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

bardakasbx rašė:
mctokas rašė:
Stabdziai dar ne rodiklis, o kompa... :roll: Ar nebus taip, kad faktiskai viskas gerai, o kompas rodo gedimus, kas tada? Kviesi ekspertize ir tampysies del keliu rodmenu paklaidos? :wink:

Turiu omeny, kad kompas rodė blogai, ( o taip ir buvo):), o auto technikinę praėjo:)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 25 2011, 23:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

o man kaip su dujom buvo. paziurejo pora mechaniku duju baliona sako gali but bedu nera ventiliacijos .nuvarau pereit ta aisku gaunu bauda nes nera ventiliacijos .paskiau namo parvazeves galvoju gal paciam pasidaryt kas cia reiskia pradejau nagrinetis kur cia skyles grest blyn ziuri gi yra ta ventiliacija ir dar labai kokybiska,tik ne is priekio kur ponai profisionalai galetu matyt per 2 metru atstuma bet is galo :? nu va tada tai sunervino nepatingejau paskambint ir velniop pasiust ta tikrintoja

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 26 2011, 21:38 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

naudingas rašė:
o man kaip su dujom buvo. paziurejo pora mechaniku duju baliona sako gali but bedu nera ventiliacijos .nuvarau pereit ta aisku gaunu bauda nes nera ventiliacijos .paskiau namo parvazeves galvoju gal paciam pasidaryt kas cia reiskia pradejau nagrinetis kur cia skyles grest blyn ziuri gi yra ta ventiliacija ir dar labai kokybiska,tik ne is priekio kur ponai profisionalai galetu matyt per 2 metru atstuma bet is galo :? nu va tada tai sunervino nepatingejau paskambint ir velniop pasiust ta tikrintoja
Na ir ka, po to skambucio TA ta bauda panaikino ir atsiunte atsiprasyma bei teigiama technini lapa? :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2011, 22:06 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

ne netgi idomiai pasake atvaziuok kazka sutarsim :D bet man neapsimokejo i ta provincija vel vaziuot ten variau nes pas uosvius pakeliui vaziavau ,pakartotinai praejau vilniuj.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2011, 22:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Pravariau ir as saviske,pries tai iskart nuvariau sureguliuot lempas nes zinojau kad negerai sviecia,barskeno duslintuvas,uzteko chamuta paverzt, nes buvo atsileides ir prisuko variklio apsauga is apacios,TA patikrino ir pasake kad vienas sarnyras bildena, tai nulekiau iskarto ir sutvarkiau,praejau is antro karto nors planavau gal net is pirmo :) zmogelis tik signalo nerado,spaudinejo vaira,sukiojo degima kol neparodziau kad ant rankeneles mygtukas :mrgreen:

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 01 2011, 07:59 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

pas mane tai rankinio (kojinio) niekaip iš karto nerado, po to užtraukt nesugebėjo :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 01 2011, 11:15 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

na man prisikabino nekaltai del baliono ir jau pelnytai del sviesu .sviesas atregulevau servise viena net teko pakeist nes veidrodis buvo nublukes .blyn nuvarau blogai viena fara servise suregulevo sakau gal pakelt nu nereikia ir tas pats tikrintojas nureguliavo tinkamai sviesas :)jau vilniuj ne pirma syk paty s sviesas sureguliuoja matos kad vyra dirba o ne suda mala :appl:

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 01 2011, 11:23 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

naudingas rašė:
na man prisikabino nekaltai del baliono ir jau pelnytai del sviesu .sviesas atregulevau servise viena net teko pakeist nes veidrodis buvo nublukes .blyn nuvarau blogai viena fara servise suregulevo sakau gal pakelt nu nereikia ir tas pats tikrintojas nureguliavo tinkamai sviesas :)jau vilniuj ne pirma syk paty s sviesas sureguliuoja matos kad vyra dirba o ne suda mala :appl:

ir man bandė Vilniui pareguliuot, t.y. pakelt. Tik kad nebesikėlė:)
Reiks lempą keist turbūt visą. servise kažkaip sureguliavo, bet sakė, kad lempai amen jau

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 01 2011, 15:05 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Su lempom mano xantijoj pries metus taip buvo kad paprasciausiai varztus atsukau virsuje, uzkisau keleta poverzliu ir vel prisukau, kitaip nuleist neisejo.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1011 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 13 14 15 16 17 ELLIPSIS 68 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007