WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:57

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Bir 09 2011, 10:12 
Atsijungęs
Naujokas

Subyrejo pikasiuko vairuotojo duru lango mechanizmas . Autoservise buvo gave anglisko varianto detales - netinka ... Utenoj ir aplinkui srotinese pikasiuku siuo metu nera . Kur kreiptis , kur uzsakyt ?

Sirdingas dekui is anksto uz pagalba . Pikasiukas - 2001 m. 1.8 benzas , 85 kW . Su klima ir priekiniais elektriniais langu pakelejais . Faktiskai subyrejo skriemuliukas virsuj , kairej duru pusej ( jeigu ziuret is vidaus ) .

Ragelis : 8 698 04032
Muilas : rimantasu@gmail.com

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 09 2011, 22:04 
Atsijungęs

o mano pikasikui siandien vairuotojo langas atsidare ir nebeuzsidaro. tai teko viska isardyt: mechanika, dantraciai - viskas sveika, o varikliukas sukasi tik i viena puse ir tik mazdaug 1 sekunde jei nuspaudes laikai, ir taip tik po 1 sek. kiekvienu paspaudimu ir tik i viena puse ( atsidarymo) . Jungiklis - tvarkoj , buvau sukeites vietomis, kita puse valdo puikiai. Tai turiu itarima, kad kalta ta varikliuko valdymo plokstele, kuri prie varikliuko per fiske jungiasi, trim varzteliais prisisuka. Reziume - butum tu Panevezy - tai vienam is musu pasisektu, bent vienam tikrai pilna mechanizma surinktume. :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 10 2011, 21:33 
Atsijungęs

na as savo jau susitvarkiau.. kaip ir spejau kalta buvo valdymo plokstele. dabar turiu atsargai visa komplektuka su trosais varikliu ir dantraciais :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 11 2011, 14:30 
Atsijungęs
Naujokas

vaidolfas rašė:
o mano pikasikui siandien vairuotojo langas atsidare ir nebeuzsidaro. tai teko viska isardyt: mechanika, dantraciai - viskas sveika, o varikliukas sukasi tik i viena puse ir tik mazdaug 1 sekunde jei nuspaudes laikai, ir taip tik po 1 sek. kiekvienu paspaudimu ir tik i viena puse ( atsidarymo) . Jungiklis - tvarkoj , buvau sukeites vietomis, kita puse valdo puikiai. Tai turiu itarima, kad kalta ta varikliuko valdymo plokstele, kuri prie varikliuko per fiske jungiasi, trim varzteliais prisisuka. Reziume - butum tu Panevezy - tai vienam is musu pasisektu, bent vienam tikrai pilna mechanizma surinktume. :)

va va,pas mane kai nusileido,ir nebepasikele langas :D issokdinau is mehanizmo stikla,ir pakeles i virsu paremiau.....kai paspaudi mygtuka,pasigirsta toks keistas garsiukas keletai sekundziu,bet nieks nesikelnoja.matyt bus ta pati beda pas mane.kiek mokejai uz visa komplekta?

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 13 2011, 10:17 
Atsijungęs

minde1979 rašė:
vaidolfas rašė:

va va,pas mane kai nusileido,ir nebepasikele langas :D issokdinau is mehanizmo stikla,ir pakeles i virsu paremiau.....kai paspaudi mygtuka,pasigirsta toks keistas garsiukas keletai sekundziu,bet nieks nesikelnoja.matyt bus ta pati beda pas mane.kiek mokejai uz visa komplekta?

tai greiciausiai taip pat valdymo plokstele bus parejus.. as komplekta pirkau is anglo tik priesingos puses, kad kontaktai atitiktu ir tiesiog persidejau ta plokstele.. mokejau 100 Lt.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: