Daliusj rašė:
Na ką, prieš 3 mėnesius subirėjo mano c5 dešinės pusės granata. Kadangi subirėjo Jonavoje ten ir patvarkė

. Aišku daviau savo auto kėbulo numerį, iš Kauno atvežė pusaši kuris kainavo 800 lt, įdėjo. Taigi pavažiavau aš su juo kokius 3 mėnesius ir kai prisnigo pakėliau į pirmą padėti ir važiavau atgal. Ratai prasisuko ir Tra, ta ta granatai. Pasekmės; subyrėjo dešinės (keistos) pusės granata, nuo vibracijos kai granata sudurniavo iššovė keleivio puses virš durų ir keleivio sedynės air bagai

Nuvariau į servisą, ten pasakė, kad naujas įdėtas pusašis buvo per trumpas, t. y. netinka dyzeliui, kuriam eina šiek tiek ilgesnis pusašis. Na diena visiškai į minusą. (na vis tiek į Jonava teks vėliau nulėkti

). Dabar problemytė, kur įsygyti pusašį, nes mano žinomos prekyvietės neturi, gal kas galite patarti ar turite....
Pusasis 170 lt(naudotas orginalas nuo 2,2 HDI mechanine pavaru deze), abu airbag 100 lt, airbag kompas 40 lt, veiksmas kaune, bet galimas pristatymas i vln (rytojui) - jei domina - pasuk 8648 97080
beje tau turbut idejo v6 pusasi, siaip jis trumpesnis tik apie puse centimetro...del tokio skirtumo neturetu but bedos, manau buvo brokuotas gaminys