WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:28

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: xantia (nakties kosmarai)
StandartinėParašytas: Kov 02 2011, 22:42 
Atsijungęs

sveiki. apturejau toki dziaugsma, pries pora naktu trecia val nakties atejo kaimynas ir pranese, kad mano xiusa jau apie pusvalandi kaukia, pamaneu signalizacija puliuoja, islekiu i lauka, pasirodo rekia garsinis signalas (tik jis ir veike daugiau nieks nei mirksejo nej zibejo..), perdaug nesigilines ciupau ir nuemeu akumuliatoriaus klema, nes ir taip jau manau uzsitraukiau kaimynu "malone", is ryto klema uzmetus atgal masina tebedudavo taip paciai, pagalvojau tysiu pas elektrikus.. bet kol prisiruosiau pagalvojau paziuresiu ar teberekia, pasirodo - ne. aisku nepatikejau kad viskas tuo ir bajgsis, kita vakara apie 12 val vel pasigirdo "mielasis garselis" vel teko nuimt klema, ryte atsikeles uzmeceu atgal vistiek duduoja, atsisedes paminkeu garso signala ir apstojo.. masina pridaveu elektrikam kurie dejo man signalizacija (negamykline), sake kad cia gamykline signalizacija turbut puliuoja..

P.S. skaiciau ankstenes temas, maciau kad kazkam taip jau yra buve, bet atsakymo kaip ja issprendet pasigedau.. ar ejna ja isvis kazkaip atjungt? kazka apie pin koda kazkoki rase cia kazkas..? ar taip buna kiekviena karta po akumo keitimo? akumas keistas ne karta pas mane, bet anxceu tokiu atveju nepasitaike, nors pries tai garso signalas neveike, gal buvo tas pats tik kad negirdejau.. gal kas patarimu turit?

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 06 2011, 03:48 
Atsijungęs
Naujokas

Viena labai bjauria signalizacija buvau isinstaliaves is Xantijos, deja ne gamykline ji buvo, bet padaryta taip lyg kas noretu vogti ta masina... :x

Tavo atveju jei beda signalizacijoje (o ne paciame signalo mygtuke/grandineje) paprasciausia butu knisti laidus ir atkapstyti ties kuria vieta ateina uzmaitinimas i signala ir eliminuoti, teisingiausias budas butu tvarkingai "israuti su saknimis" ta signalizacija.

Nors mano galva (kiek teko susidurti) bet kokia signalizacija veikia su pertraukomis ir be perstojo nekaukia/neišsijungia, signalizacijos dirba su intervalais : Veikia - neveikia - veikia....
Tad ieskok bedos paciame signalo mygtuke/grandineje.

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 17 2011, 19:11 
Atsijungęs

skambinau i acs tai sake gali but vairo ziedas nuejes, dabar laikinai mechaniskai atjungiau, reix bandyt ties tuo pasikrapstyt.. dvi savaites buvo ramu, uzvakar vel uzbliove 2 val nakties.. tokiu dar bajeriu isvis neteko man nei girdet nei apturet :D bet cia citroen, masina su giliai mintim :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 24 2012, 21:57 
Atsijungęs
Naujokas

idomu kas buvo per gedimas,man ta pati problema. :bum:

C4 picasso 2014 2.0 BlueHDI 110kw aut.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 18 2012, 18:07 
Atsijungęs

sutvarke man ta beda kaune acs'e, dbr nebebliauna, sake kad elektros grandinej buvo gedimas, nuluzes laidas ar kazkas panasaus :D

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: