Socrat rašė:
O nemanai, kad ieškoma ir dūšiai maloni ir su protu perkama mašina? Dabar, kad dūšiai maloni, taigi kokio šikinračio nepirksi, va todėl vyksta domėjimąsis
xe-xe-xe... o kas sakė, kad negalima nusipirkt geros būklės dėvėto

? žinau, ir ne vieną atvejį, kai po pradinės investicijos santechnikai sutvarkyt (čia jau niekur nepasidėsi, koks tas fokietys bebūtų, bet, artėjant atsikratymui awto, į tą reikalą jie piginų nebeinvestuoja) žmonės iš esmės keletą metų teužsiimdavo standartiniu techniniu aptarnavimu tipo tepalai ir filtrai. tiesiog tai truputį ir sėkmės reikalas

bet tas tinka ir visoms awto, nes ir tipo "ledinis" mersas gali užknist negyvai (žinau ir tokių pavyzdžių

Cituoti:
Apie Vokiečius aš ir pats puikiai žinau, ir nereikia apie juo pasakot taip, kad "parduoda tik sudrožtas mašinas"! Ne kartą teko dalyvaut, kai buvo perkamas automobilis tiesiai pensininkui iš rankų, kuris 15 metų su ta mašina atvažinėjo, ir ji tikrai buvo ledinė.
be abejo, ir teko padėt nupirkt tokias awto. ir tai netgi buvo

tik mane negyvai užknisa tie perekupų triukai su 180kkm ant skaitliuko per 10 metų, vienas savinykas-pensinykas/moteris etc.itd.
o šeip tai nesnervyk, kad tave gąsdinam ir apie

blogai rašom

tiesiog aš žinau, jog nelabai norintis konkretaus gamintojo ar modelio žmogus, įsigijęs tą "nenorą" ir susidūręs su problemomis, visuomet linkęs tragizuoti situaciją "taip ir žinojau, kad bus blogai..."
anyway - sėkmės apsisprendžiant