Nu, kokie ten vyrai, nzn, bet mane praspyre...
O pakiso koja CH ir viena senasis zibintas, kurio pertvarele tapo neskaidri, ir nefoksuoja spindulio aparats.
Nuo pradziu:
Apziurejo mano vakar permesta baliona, rado viena gofra be chamuto. Negerai, sako. Tai, sakau, hermetiku uztepsiu. Su situo baigem ginca.
CO ir CH per dideli. Nagi,duok atsuktuveli.... Dave. Pradejau reduktoriu reguliuot pagal stendo parodymus. CO numeciau iki normos, CH nepavyko. Sake, tipo, CH didelis, kai kuras nepilnai sudega cilidre..Zvakes, laidai, reduktorius......
Fara ta, kur sakiau...Sutikau su juo, kad nefiksuoja. Pamenu, seniau irgi tokia pat problema buvo baltam. Teko isimti pertvarele, nupoliruoti, ir OK.
Ratai jam nepatiko. Gale ant asies 205/65, prieky-195/65. Negalima. Kas negalima, sakau? As jam tech.reikalavimus po nosim oba. Matai, apie padangas raso, tik kad ant vienos asies turi butivienodos, o ne ant visu abieju. Gincas apie ratus tuo ir baigesi....

Ismetimo kolektoriaus tarpine...

Kazkas cia pas tave kiaura, sako jis palindes po masina. Kodel taip sprendi, sakau..?:)
Nu, garsas idomus..
As tai nieko negirdziu, sakau...
Nu kaip, va, girdisi...
Nu palauk, sakau, palei jusu reiklavimus: ismetimo sistema pritvirtina, be konstrukciniu pakeitimu, duju nuotekio nera (bent tu jo nematai). O garsas kitoks? Davai, matuok decibelus (zinau, kad neturi kaime db matuoklio).
O tu, ziuriu, apsiskaites, ir mandra vaizduoji, sako..?
Ne, sakau, tik apsiskaites ir savo teisemis naudojuosi...
Su kolektoriumi diskusija irgi baigesi.
Ir ant galo, palindes po masina, rado pr. amortiko obratkes zarnele pradejusia kapset....O pries dvi valandas pats dar palindes buvau, viska issiurejau, nebuvo..Senatve...

:)
Nu tai ir surase: lasa hidraulinis tepalas, zibinta viena reikia sutvarkyt, ir CH sureguliuot.
Vaziuok, sako. Eee, sakau, ne taip greitai, trubut mane reikes isstumt...
Akurat, rakteli opa i START padety, jokio eksino..Tai isstume jis mane, o as ant begio uzsikuriau...

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...