O tai ką siūlot, exDalimis, pasirašyt popierių net neišgirdus siūlomos kainos? Aš bent jos pirma palauksiu, ryt passkambinsiu, poryt.
Pūvesis - slenksčiai ir pr. langų stoikės per sandūrą ties lankstais - visas puvėsis, visa kita aptvarkyta arba smulku. Domratu irgi naudotis galima buvo visur, kur tik nori buvo tik progresija, bet ne tragedija.
Kėbulas tai kėbulas, visa esmė ne jame, o techninėje būklėje. Kai kurios vietos iki varžtelio ir šaibulės atnaujintos, pvz, visa galinė pakaba. Juk TA sava eiga praėjo ir net nerado jokių objektyvesnių priežasčių prisikabint, apart: dėl trūkstamos apdailos atsiveria aštrus kampas...
Šiandien dar važiuodamas į tą kompaniją susinervinau, kad ant sankryžos man pagr. kely apsisukinėjant iš šalutinio kelio išvažiuojantis eilinįkart jautėsi kaip su pirmumo teise ir vos neįvažiavo, tai besidrąskantiem pacukam su benzininiu kažkokio neblogo variklio antru golfu užkroviau malkų. Pradžioj velniai gerai važiavo, bet ties penktu bėgiu jau kaip ir buvo viskas...
Su sudaužytu citroenu, vos kapoto spyna-šniūras neatsirišo...
Pritariu bardakui, visi važiuoja kaip akli ir labai drąsūs. Žinojau, kad kažkur taip tikrai papulsiu, nes pats irgi gan drąsus ir nestabdau, bet akis įsigijau per 6 metus dviračio ir 2 metus motorolerio kasdienio važinėjimo, kai reikia tiek akių, kiek transporto priemonių akiraty ir už nugaros, padauginus iš dviejų, kad išgyventum
Būtent lėtas ir ramus važiavimas padeda išvengti avarijos, kai nesi kaltas. Su dviračiu tą patyręs, esu aplenkusiam ir sustojusiam mikriukui galą pabučiavęs, civikui žiemą į bamperį bakstelėjęs, kai dėl stringačio karbo ties sankryža susitampė ir sustojo. Esu ir kitą dviratininką, senį nudaužęs: girtas matyt buvo ar koks velnias. Minu sau ramiu tempu pagrindiniu mažu keliuku, tas iš priešais atvažiuoja ir nori sukt į kairę, rodo ranka posūkį. Aš tiesiai važiuoju, galvoju sustos ar prilėtins. Nifiga, kai supratau, kad nesustos, buvo vėlu. Užkirtau ant stabdžių, sustojau, bet tas į mano priekinį ratą ir per galvą vidury sankryžėlės išsitiesęs šmutkes jau nuo kelio rankioja. Bobos rėkia, kas čia per laikai, kad net dviratininkai į avarijas papuola... Atkirtau kažką apie varnų gaudymą kelyje ir sėdęs numyniau. Už 5 metrų stovėjo policijos autopatrulis, dar to betrūko, kad senis būtų man už seniau sukreivintą ratą ir klibančią šakę susimokėjęs. Sąžinės turiu...
Automobilio rinkos vertė su PVM 1200Lt, "pavargau koliotis".
Labiausiai nervina ne tai, kad neturiu su kuo važiuot, nes čia Kaune man pakanka dviračio, bet kad neturėsiu kuo priekabą tempt. Ir mergaitės su jos mylima mašina nuvežt į stojamuosius. Ji liūdi labiau už mane...