WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:53

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Xantia vs. Passat
StandartinėParašytas: Bir 01 2012, 23:59 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

O pasatas ne?

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 02 2012, 09:59 
Atsijungęs
Plepys

Kostas rašė:
O pasatas ne?

Tai ir passrat toks pat :)
Negiriant citrinu ir nekrushant smegenu, tikrai pavazhineju ir su pasratais ir su audzem, draugelis 2006 m. karavana a4 isigijo, gyre, varte, kokia gera bulke ir t.t. praleke su mano, ash su jo, nu ir zhmogus irgi nusprende kad mano c5 vazhiuoja daug maloniau.
Ash pilnai sutinku interjero atzhvilgiu bulke ar passat gal ir malonesne(skonio reikalas, vieniems papu reikia kitiems ilgu koju kitam ir apaugusio ku...io :)) bet vazhavimo kokybe pas citrina ir vokieti skiriasi citrinos naudai ;)
Turiu tokiu skeptiku kad citroena-hidraulika, genda labai jau ten viskas brangiai remontuojama, bet argumentai paprasti, paklausiu kiek chebra investave i vazhiuokle ir pasakau kiek ash. Nutyla kokiam menesiui-dviems. Po to vel diskusijos ish naujo ir vel savo imetu tada vel apsiramina :)
Ash ansciau keisdavau auto kas puse metu. Ilgiau neishlaikydavau :)
Dabar galiu ramiai atsakyti kad savo C5 tuka laikau jau 2 metai :) ir keisiu tik i kita C5tuka :) porestaila arba II kartos(BMW) kebulu :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 02 2012, 10:40 
Atsijungęs
Naujokas

SAAB'as auto gal ir geras, bet jis šiaip man ne prie širdies, kažkodėl nepatinka. Kas liečia Xantia, prisiskaičiau forumo čia, prisiklausiau visokių nuomonių apie ją, tai dabar žiauriai bijau nusipirkt uždrožtą, nes po to gali tekt dar tokią pačią sumą investuot, o kas galėtų padėt nusipirkt gerą nežinau. Servisais jau pora metų kaip nepasitikiu. HDI universalų Lietuvoj pasirinkimas irgi menkas, o laukt puse metų aš negaliu, važiuot kažkuo reikia.
Beje, ne į temą. Kaip tik esu grįžęs iš žvejybos, važiavom su B5. Kelias palyginus buvo geras, dažnai važiuoju ir blogesniais keliais. Nu įspūdžio tikrai nepaliko. Dugnas žeme velkasi, o ir šiaip salone sėdint man mielesnis vaizdas Xantios.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 02 2012, 19:27 
Atsijungęs
Naujokas

kad ir pigia xiusha paimsi(nudrozta)uz passat kaina ja ledine pasidarysi ir dar aplaistymui liks :butel:

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 03 2012, 16:12 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

vienareiksmiskai rinkis xantia,tik hidraulinis citroenas arba dzipas gali pravaziuot ten kur kiti pasikabina ant pilvu :!: pats visa sita reikala jau seniausiai isbandes.... :)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007