Giords rašė:
Safriuke rašė:
O kas liečia parduodamų dujų kokybę - tai jau atskira tema, bet skirtumai tarp degalinių milžiniški

O kokias degalines galėtumėt parekomenduoti?
Na visų beabejo nebandžiau, bet pvz Lukoile ir Statoile kaip taisyklė būna baisios dujos - traukos nėra, valgo daug. Aišku galbūt ne visuose

Sauridoj piluos nes kolkas nieko geresnio Kaune neatradau. Pvz. Šilutėj ir man regis Šiaulių rajone yra tokia "Trevena", tai joje irgi dažniausiai normalios dujos. Šilalėj yra degalinė kurioj užsipilus kaip taisyklė pravažiuojama apie 100km daugiau negu užsipilus kitur, trauka gera (patikrinta su 2 safranėm, 2 saabais ir vienu ZX'u)

Paskutinioji degalinė mano žiniomis pati gauna dujas o ne iš mažeikių. O šiaip kuo skiriasi tos degalinės - lukoilas ar tai vandens primaišo ar ko ten, bet nusiskundimų juo daug, pinigai į balą mano nuomone. Ir kiek girdėjau įstatymuose apibrėžta kiek maksimum vandens gali būti benze ir dyzely, bet dujuose - ne, tai tuo ir naudojasi. Be to nemažai degalinių apgaudinėja pildami - parodo daugiau negu įpila (Šiaulių degalinės operatoriaus žodžiai, kuris pasakė vadovybėj kad aparatas blogai veikia, o jie jam atsakė "viskas gerai, nesigilink" )