Na as jau du metus vairuoju croseri... buvau pats pirmas isigyjes ji LT ir ka ant spidometro sian turiu 90000km... per ta laika keiciau tik sankaba ir priekini stikla, bet abu sie dalykai garantiniai buvo, as aisku nesneku apie besidevincias dalis kaip kalades ar kazkas, bet puiki masina, man laiko, reiskia laikys visiems... oro maise vynioja 240...

o siaip jei normaliom salygom 200, perlipus turbo duobe iki 220... mindau pastoviai ir lb greitai, daznai tampau priekaba, jos net nejauciu, kiek teko vaziuot i lenktynes tempiantis kita masina irgi parkiu jokiu dyzelis vynioja kaip geras... sanaudos man vidurkis 10... na bet labai mano sunki koja... kas liecia pravazuma visas motokroso trasas Lietuvoj bet kokiu oru pasiekiu, neziurint i tai kad batai 245/50-18, Sportmaxxx'ai... ir privaziuoju su priekaba visur ir pusnyse apsisuku ir vandens mocus i vandeni giliai isivezu ir dar kitus uzsedusius istraukiu... ziemai pasilikau prie standartiniu 215/70-16... nzn mane viskas tenkina, aisku jei butu stipresni stabdziai tikrai blogiau nebutu... ka as zinau del pravazumo cia tie komentarai man kai kurie juokingi... nera tai dzipas, tai SUV... tai ir naudokim ji pagal paskirti, galima vaziuot miskeliu, per kopas, smeli, sniega, bet protingai, nera ko lysti i pelkes ar dar velniai zino kur... pries tai vairavau tanka Patrol GR... nu ir buvo ratai jau padidinti uzdeti ir rastas parinktas ir per pusnis neperlipdavau, traktorius tik istempdavo, o su sita lengva masinele lengvu gazu ateini, jokie reduktoriai po masina kruvos nesustumia ir visur prasoki, jei vairuot moki... prisiminkit dzipistu sborus santariskese, kai bicas su subarine sena atleke tokia sena dvidure islengvinta ir visa trasa iveike, kurios ruosti dzipai paimt negalejo... o kodel? todel kad vairuot mokejo ir patirties turejo...
ai dar pasicipinau kai buvo 15000, tai db galingumas 198ag ir 492torque... charakteristika gera, stveria nuo 1500aps... bet ir be cipo vaziavo gerai, maksimalke pasikeite tik tuo, kad db visgi perlipa turbo duobe, o standarte 205 visos sultys buvo... sanaudos liko tos pacios... nu ir isibegejimas geresnis, reakcija astresne i gaza... o ant standarto jis vangokas man buvo vangokas... siaip kai pernai pradejo juos stumdyt per pazintis dyzelinius po 80k lt tai as tikrai nesiparinciau ir imciau vel nauja, jauciu pasibaigus nuomos sutarciai taip ir padarysiu, viskas gerai su ta masina net nzn ka pridet... aisku nera ko lygint su brangiais ir probongiais automobiliais, nes ir kondikas pucia vejus ir dar kazkas netaip, bet ir kaina atitinkama... isimeciau muzika, pasiklijavau garso izoliazijos, nu ta prasme imeciau tik suba su stipriaku ir izoliacija, viskas puikiai gavosi, komforto lygis pakilo ir nieko as daugiau nenoriu is tos masinos...