Na laba vakara. Rasau biski veluotai,bet kuo toliau tuo idomiau,taigi pasidalinsiu savo ispudzeis kaip man sekesi.Buvo jau du vaziavimai vienas siandien kitas pirmadieni. Pirmas pravaziavimas.Mhm ivaziavom i aikstele persedom,papasakojo viska,pradejom vaziuot...Pamokos dalis susidare is sukinejimo vairo tarp padangu greitejimas pavaros keitimas,isiparkavimas i trisale atbulini ir apsisukt "kieme". Na vairo sukimas sekesi gan gerai,automobili uzvedziau gan gerai,sunkiausiai sekesi perjunginet pavaras ir ta sankaba mininet

,ir letejimas stapdant buvo gan sunkus bet is poros bandymu pralauziau ir tai.

Prasisukinejom dar karta aikstelej aplink padangas apvarem ismoke padeti laikyt kai suki vairo taisyklingai nu zdz,poto ivertino mano gebejimus ir isvarem iki mano namu kurie mazdaug uz 7km buwo,tada vaziavau as

,Ziauriai nepasakomai geras jausmas kai vaziavau pats,ir tas pavaras gan normalei junginejau ta pirma kart nu zdz viskas puiku,tai net iki namu parvaziavau pats....
Siandienos pamoka.Buvo gan netiketa,nes maniau vaziuosim iki aiksteles,nes visgi antras vaziavimas.Bet vaziavome po miesta... Nu jo buvo tu klaidu,su ta nelemta sankaba,kai reikejo apsisukt tokioj aikstelej netoli pg. kelio,biski susinerwino instruktorius,bet nieko nieko pramokau ir tai,dar toks minusas buwo kai yra sankryzos tai kazkaip tas sankabas atleidinet megstu,ir nelabai ziuriu kas dedasi is kaires puses,toks kaip pasimetes

,bet skustis negaliu viskas gavosi mano manymu balais sios dienos 6-7is 10,tikrai geras rezultatas manau ,zinant kad net masinos dorai uzvest nemokejau

Instruktorius labai geras kiek mes prisipliotkavojom kaip babos nu viskas faina

))) maniau bus ragas,bet gavos kaip visada,lauksiu kito antradienio ir 3 pravaziavimo