va va... Nors vobleriu komplekta buvau uzsisakes uz juokinga kaina (32 ivairiu dydziu, spalvu vobleriai uz 40 litu), bet juos pries naudojima dar plaukti reikejo ismokinti
Turiu pazystama kur prekiauja navigacijom ir panasiais dalykais (turi savo parduotuve) tai jis paprase kad jam uzsakyciau navigacija (1 is minetu 3 pirktu) pasiziureti kas ten per daiktas, tai jo atsiliepimas buvo:
"vaizdas 1 prie 1 kaip kad pas juos parduotuvej yra, tik is Lt tiekeju mazdaug ant 40 litu brangiau savikaina gaunasi."
Aisku nereikia maisyti privataus ir juridinio asmens arba kitaip tariant asmeniniam naudojimui ir komercinei veiklai siunciamu daiktu, nes privaciam naudojimui siunciant prekes is Kinu mokesciai skaiciuojami tik prekems nuo 160Lt vertes, o komercinei veiklai nuo 80Lt (atrodo, nes tiksliai nepamenu), bet prekybai 1 vnt kazkaip nelogiska butu sakytis

Bet ir tai Kinai visagaliai - prireikus saskaita gali israsyt uz kokia nori verte (jei jau kimba muitinei).
Dar kas man patiko DHgate tinklapyje, kad galima apie dominancia preke ir tiesiai su gamintoju/pardaveju paklausinet gyvai, jei tuo metu buna kas online ten... Arba jei pvz gavai preke ir ji neatitinka aprasymo galima prasyti dalinio pinigu grazinimo ar dar ko... pvz anksciau minetas mano pirktas Ferrari telefonas (tarp kitko 2sim.lt lygiai toks pat bent jau tada kainavo 450 pinigu, o man tik 150 kainavo) skirtingai nuo prekes aprasymo buvo be Bluetooth funkcijos ir kamera ne 2mpx, o geriausiu atveju 0.8mpx turejo tai uz siuos neatitikimus is pardavejo nemokamai gavau maza MP3 grotuva ir masinini pakroveja tam telefonui...