Žvakes aišku užmeta, nes kurą paduoda, o degt normaliai nesudega.
Diržas vietoje, buvau susistatęs mietkes. Labai abejoju, kad būtų prasukta šponkė, bet galima ir patikrint būtų paskutiniu atveju. Tik tada jau nuodėmė diržo nekeist ir nesutvarkyt, kad jis nešlaptų, o dabar neturiu už ką
Pasiskolinau kompresometrą. Senovinis savadarbis, sunku matuoti, nes muša stipriai per tą gumą, o prie antro cilindro ir nepriėjau įkišt. Bet 1,3,4 cilindrai kažkur 9.5-11 ribose - manau, pakankama. Tai juk turi su tiek dirbti?
Ką gi, tuomet kas lieka. Reikia surast kibirkštį, kuri matyt tik iš akies, o gal tik išorėje atrodo neblogai.
Žvakes pasikeisti reiktų ir taip, nes skaičius ne tas, bet jos ne prie ko, nes neveikia ir su kitom. Jų laidai, mano nuomone, tokių sutrikimų irgi nelemtų, neveiktų vienas kitas cilindras arba tamsoje šaudytų pro šalį akimi matoma. Trampliorius išvalytas ir suteptas, viskas jame pasirodė gerai lyg ir.
Tramplioriaus dangtelis, komutatorius ar babina? Tiesa, dar kondensatorius yra

Domai, skysčius tai naudojau, dapylinėjau antifrizo šiek tiek, bet juk radiatoriaus kamštis - visai kitas galas.
Alkūninio daviklis yra tas, kuris prie smagračio? Šiame variklyje (TU) jis iš priekio, XU - iš galo. Jis pas mane nepajungtas, toks vaizdas kad ir nebuvo pajungtas, nes fiškė purvina ir iš vidaus. Manau, kad buvo keistas variklis ir tiesiog paliktas tas daviklis nuo kitos mašinos. Galvojau, kad iš viso jo nėra, nes tachometro nėra, o degimas nors elektroninis, bet archaiškas su paskirstytoju. Bet jau keli žmonės man mini būtent tą daviklį, tik kur jį prijungti tuomet?