WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 22:02

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 51 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 22:18 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Mano žieminės padangos už patį XMa brangesnės ir kas :D Automobilis ne investicija. O ir psichologiškai nesiparinu, jei ir kas nors netikėtai suges, nes prisiminkim pirkimo suma :D Ko jau nebūtų įsigijus auto už solidžią sumą. Žinoma didžiulis pliusas man, jog pats tvarkausi. Todėl tiems, kas nesikrapšto patys, situacija visiškai kitokia.

EX Xsara 1.9 D '02
EX Xantia 1.8 '94

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 22:19 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

pirkta mano sena xantia uz 2k euro pries 6 metus ir per juos sudeta kazkur 5k litu,iskaitant cia jau ir tokius dalykus kaip buferiu,moldingu dazymas,lietu ratu pirkimas,odinio salono pirkimas ir kitu nereikalingu dalyku pirkimai ir darymai... :mrgreen: O Activai tik sutvarkyta kas priklauso ir ratai nupirkti,rieda beveik metai be jokiu bedu,aisku labai mazai km prasuku su ja :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 22:22 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Vycius rašė:
pirkta mano sena xantia uz 2k euro pries 6 metus ir per juos sudeta kazkur 5k litu,iskaitant cia jau ir tokius dalykus kaip buferiu,moldingu dazymas,lietu ratu pirkimas,odinio salono pirkimas ir kitu nereikalingu dalyku pirkimai ir darymai... :mrgreen: O Activai tik sutvarkyta kas priklauso ir ratai nupirkti,rieda beveik metai be jokiu bedu,aisku labai mazai km prasuku su ja :)

Jus ir duodat...:) turtingi..:)
Pirkts mano 93 xm lpg-uz 1000ltpries du metus, sukista i ji max 500., "uzdirbta" is draudimo 900lt, ir vis dar vaziuoja..:)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 22:25 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kiekvienas skirtingai supranta savoka geri ratai. man skardiniai ratlankiai ir naujos restauruotos padangos kurios bent man puikiai kimba ir stovi yra gerai.
kas liecia masinos bukle tai taip, as uz konstruktoriaus pirkima nes viska galima ismokti. o ir pigiau gaunasi.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 22:31 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

visdar vaziuoja bet kai sustos tai su visam...

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 22:58 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nebijok, dar nestos..;)
kas ten gali stot? nebent po fura ..:)
generas suges? 50lt ir pakeistas..
starteris? 100 ir pakeistas..:)
atramine islys? jau veziojuos bagazinej..:)
variklio tarpine pradegs? 400 lt ir pakeista...
dirzas truks? 600lt ir variklis vel sukasi...:)
jik ten paprastas 2.0i, 89 kw. kas ten gali sugest?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 04 2013, 23:05 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

pirkau pries 2,5 metu, buvo 145kkm kazkur.
dabar 230kkm.

dirzas pagr. nekeistas
pakeistas vienas priekinis rato stebules guolis devtu (su visa stupica)
pakeistas vienas galinis rato guolis devetu su visa stupica
buvo prarudijes lhm auksto sl. vamzdelis virs galinio balkio. sujungtas prakiures ir dar 2 itartini.
kaladeles neskaiciuoju.
pakeisti alkuninio ir skirstymo veleno salnykeliai (nereikejo, tepalas vis tierk lasa is variklio, ne per ten)
duslintuvas pakeistas devetu geru, nuo kelniu.
pakeisti pr. zibintai i geresnius (senieji nesviete jau..)
pakeistas salono ventiliatorius
pakeista uzdegimo rite (babina)
pakeisti abu priekiniai sarnyrai (devetais)
pakeisti abu pr. stabilai (devetais)
pakiesti priekiniai sailentai visi (naujais:)
pakeisti rankinio trosai abu (naujais:)

reikia;
atramine lenda per kapota jau
uzia kitas pr. guolis
lasa tepalas is variklio (netvarkysu)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 08:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

dirzas pagal teorija turetu but i pabaiga. atramine islysdama kapota sugadina. bet visgi per tiek metu kutenot sybeita. man pigiau dirza pasikeist negu kita varikli nezinia kokios bukles.(maniskiam reiktu ziuret kas per dirzas nes niekas nezino)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 09:42 
Atsijungęs
Naujokas

Aš ant savo xantia taip pat labai išsileidau praeitą savaitę :). Pakeičiau naujas stabdžių kaladėles, tepalus, filtrą, termostatą. Bet gerai pagalvojus, bet kokiam golpukui ar audukei (tfu tfu tfu neturiu tokio) būčiau daręs tą patį :)
Ginčijomės vieną dieną darbe su kolegom, nes anot jų "pežo gaidys, o citronas iš viso be žodžių". Taigi konkretinant kas ir kaip kolegoms pritrūko argumentų ir nebegalėdami pastovėti už savo žodžių tiesiog pasakė "vistiek aš tokio nepirkčiau" :D.
Kas mane asmeniškai labiausiai baugina, tai hidraulika, nes jos neesu normaliai perpratęs. Visa kita kaip ir pas visus auto, kėbulas, važiuoklė, stabdžiai ir t.t. Nenoriu nei girti, nei peikti citrono, tiesiog arba jis Tau patinka, arba renkiesi fokišką kokibę, kuri "negenda" ir prižiūrėti jos nereikia :lol:
Man asmeniškai citro xantia yra miela mašinėlė ir man patinka sėdėti už jos vairo, taigi man tai ir yra argumentas, kodėl aš perku ją, o ne kokį kitą auto. Kas liečia kainą, tai citro galima nupirkti normalia kaina ir biudžetas Tavo labai normalus, nes daugumas susidaręs apie jas nuomonę, kad tai yra pinigų išmetimas į balą ir dėl to citro yra pirkti gerai, nes kainas pardavėjai nusimuša be didelių pastangų :). Sėkmės renkantis :labas:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 12:39 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

juliushas rašė:
Sveiki, norėjau paklausti jūsų nuomonės, kokią citriną galima nusipirkti iki 2.5k Lt, (dyzelis, dujos - nesvarbu) kad būtų kuo mažiau stebuklingų gedimų, ir kad būtų su hidropneumatine važiuokle.. draugelis su xantia pravežė, tai taip nesveikai užsimaniau :D o be to, jei ne ten parašiau, atsiprašau, vis gi naujokas, o ir neradau tinkamesnės temos, kur kitur parašyti.. :) ačiū už supratingumą, ir atsakymus :)

Kiek zmoniu ,tiek nuomoniu :roll: ,mano nuomone tokia-paieškojes uz tiek tikrai rasi nesugriuvusia,bet reikia kad ziuretu ir padetu tuose reikaluose suprantantis,po pirkimo vistiek turet pasidejes min tukstantuka visokiam einamam remontui,vat ir visa politika, bet kokiu atveju sprest paciam,sekmes renkantis, aš uz xsantija :wink: bet nespjauciau ir i xm :)

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 13:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nebijokit jus tos hidraulikos. Su ja per 9 metus turejau maziausiai problemu. (Varvantis hidrosiurblys, sprogusios abi galines sferos, bet cia del neprotingo eksploatavimo prie -30, aukscio korektoriu traukutes, stabdziu kranas, na ir profilaktika: sferu putimas korektoriu plovimas, kas tikrai pigiau nei golfe amortizatorius keisti). Xsantijai yra pakankamai geri remonto vadovai anglu ir rusu kalbomis. jei megsti krapstytis tai paciam daug ka pasikeist galima. Jei nemegsti tai meistru netruksta.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 16:38 
Atsijungęs
Plepys

juliushas rašė:
Sveiki, norėjau paklausti jūsų nuomonės, kokią citriną galima nusipirkti iki 2.5k Lt, (dyzelis, dujos - nesvarbu) kad būtų kuo mažiau stebuklingų gedimų, ir kad būtų su hidropneumatine važiuokle.. draugelis su xantia pravežė, tai taip nesveikai užsimaniau :D o be to, jei ne ten parašiau, atsiprašau, vis gi naujokas, o ir neradau tinkamesnės temos, kur kitur parašyti.. :) ačiū už supratingumą, ir atsakymus :)

ZX 1.4 Xantia uz tokia suma bus rudziu ir metalolomo rinkinys.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 16:43 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gerasdviratis rašė:
juliushas rašė:

Jei imsi pirmą pasitaikiusį - gal ir bus, bet šiaip - NE.

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 17:50 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Gerasdviratis rašė:
juliushas rašė:

Zmogus nori hidraulikos :!:

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 05 2013, 19:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

imat xantia is autogido, atvarot i servisa ir paprasot kad pakratytu ir pasakytu jos bukle. jajgu negera sakot kad negera ir neperkat.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 51 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007