WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 12:08

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: beda su kurimu c5
StandartinėParašytas: Sau 28 2013, 21:33 
Atsijungęs
Senbuvis

stink_finger rašė:
traskalas rašė:
o siurblys siltam variklui bunant tikrai sukelia bent 240 bar. uzvedimo metu?

Net nesu atkreipes demesio, butinai ryt patikrinsiu. Nu bet blem siltu paros metu, vedasi kaip bitute, nera buve tokiu bairiu kaip, kad dabar uzplauke. Kad ir tarkim dabar, nera jau taip salta snd pns apie -12 tai tfu, tfu, tfu kuriasi be bedu. Ir daug sustojimu snd dariau, tai nei vieno karto negliucino.

Na nezinau, net ka galvot, seip kurtusi tada blogai visuomet.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 29 2013, 09:51 
Atsijungęs
Pastovusis

Nu ant dienu turetu atsilt dabar tai meginsiu koki geresni prieda dapilti kurui, gal kokie vamzdeliai uzsale yra tai nevaiksto kuras. Net nzn pats ka begalvot.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 29 2013, 11:52 
Atsijungęs
Senbuvis

stink_finger rašė:
Nu ant dienu turetu atsilt dabar tai meginsiu koki geresni prieda dapilti kurui, gal kokie vamzdeliai uzsale yra tai nevaiksto kuras. Net nzn pats ka begalvot.

jau jokio brudo, priedu, tai nepilk, dar siukslem uzkisi viska

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 29 2013, 20:03 
Atsijungęs
Pastovusis

Tai ka man bedaryti? Kol dabar oras geras gan normalus tai jokiu bedu ant kurimosi. Tuoj pasals, vel ragas bus. Bln baisu kur ir vaziuoti, nes nezinau ar pavyks uzsikurti ar ne :(

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 16 2013, 12:51 
Atsijungęs
Pastovusis

Pastebejau toki dalykeli del tos mano problemos. Pas mane anksciau sviesas reikedavo isijunkti pasukus rankenele, bet servisiuke vienam sako as tau galiu padaryti, kad uzvedus isijunktu automatiskai. Kazkaip atkreipiau demesi, kad anksciau kol sviesas junkdavau pats tokiu baiku nebudavo kaip kad dabar. Ir vakar dalykiukas. Nuvarau ryte i darba viskas ok. Baigus darba sedu i masina, vedu vos akumas gyvas. Kazkur ciuju yra akumo iskrova taip? Reikes pas elektrikus butinai nulekti. Vienoj vietoj sako gali buti beda su starteriu, ar gali buti, kad starteris kaltas cia?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 16 2013, 21:09 
Atsijungęs
Senbuvis

stink_finger rašė:
Pastebejau toki dalykeli del tos mano problemos. Pas mane anksciau sviesas reikedavo isijunkti pasukus rankenele, bet servisiuke vienam sako as tau galiu padaryti, kad uzvedus isijunktu automatiskai. Kazkaip atkreipiau demesi, kad anksciau kol sviesas junkdavau pats tokiu baiku nebudavo kaip kad dabar. Ir vakar dalykiukas. Nuvarau ryte i darba viskas ok. Baigus darba sedu i masina, vedu vos akumas gyvas. Kazkur ciuju yra akumo iskrova taip? Reikes pas elektrikus butinai nulekti. Vienoj vietoj sako gali buti beda su starteriu, ar gali buti, kad starteris kaltas cia?

Tai dienu sviesos isijungia su Lexia per BSI nustatymus, o srove pamatuot pats gali, pasijungi nuosekliai ampermetra atjungi mases laida nuo akumo ir ziuri ka raso, realiai po 3 min. turi suklakseti rele "miego" rezime ir ima 0.05A, iki reles klik man imdavo apie 0.36, kai buvau nutraukes vairo airbag rite, man visad imdavo 0.56A.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 18 2013, 09:38 
Atsijungęs
Pastovusis

Tai va, neseniai buvau nulekes koks akumo amzius patikrinti. Pajunge aparaciuka ir pasake, kad akumas 2005m. gamybos jau 8m. akumui, o butent tokios markes akumas laiko 5-6m. Tai rytoj rosiuosi pirkti nauja, tikiuosi bedu nebebus su auto uzvedimu. Kitas dalykas. Kaip ir minejau penktadieni po darbo sedus i masina ir meginus uzveti akumas buvo mires. Tada meginim uztraukti masiniuka, bet nepavyko. Pagal ideja gi jei akumas mires, tai meginant uztempti turejo uzsikurti, ar ne? Betkokiu atveju keisiu akuma, bet abejoju ar pradinks beda su uzvedimu. Kaip manote?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 18 2013, 17:41 
Atsijungęs
Naujokas

ne i tema klausimas, bet paklausiu, ar galima suzinot kiek yra auto prabeges km su lexia?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 18 2013, 19:35 
Atsijungęs
Senbuvis

marko2744 rašė:
ne i tema klausimas, bet paklausiu, ar galima suzinot kiek yra auto prabeges km su lexia?

per fault bsi logs nebent, jei buvo seivinama

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 18 2013, 22:45 
Atsijungęs
Naujokas

dekuj, reiks megint paieskot gal pavyks ka atrast :)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007