Ta va šiandien apturėjau smagumą, eilinį kartą, įsitikinti

privalumais. Važiavau aš tokiais papustytais keliukais ir smagia klausiausi muzikos, kol neprivažiavau vienos supustytos sniego krūvos. Joje sedėjo įklimpusi madam už raudono golfo vairo. Pakibo ant dugno. Bandžiau nustumti, bet tai nepadėjo tik purvais aptaškė nuo galvos iki kojų. Mums taip besistumdant atvažiavo vyriokas su UAZ (kur kaimo greituškės būdavo) ir pradėjo tasytis į visus kraštus. Visaip bandydamas apvažiuoti. Nelabai jam gelbėjo 4 varomi ratai. Nusprendėme pirmą moteriškę išstumti. Be vargo dviese nustūmėm. Tada vyriokas man pasiūlė ratais apvažiuoti, bet aš išdidžiai atsisakiau. Tada jis bandė pravažiuoti. Ir vėl tasėsi į visus kraštus - niekaip nepajudėjo. Teko man savo ranką pridėti. Išsikapstė. Pavažiavęs sustojo ir laukė šou elementų. Manyje pabudo offrouderis

paaukštintoje padėtyje įmyniau gazą ir be vargo pravažiavau. Reikėjo pamatyti to bičio veidelį
P.S. tas bičas būtų be vargo pralėkęs, bet kad tarpinė tarp vairo ir sėdynės kiaura buvo, O gazas varžtais prie dugno prisuktas.....