auksinis. man reik porankio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as isigijau faktiskai kita saliona sitai, identiska bet kita. Tvarkinga idealiai, su porankiu, bet bratka nori irgi tokio, tai porankis sueitu, nes maniskiam nera, isimtas matyt buvo tai skyle likusi. Zodziu porankio reikia man. Del zapaskes cia visai gerai sumislijai

ir del sedynes. Nes ziauriai minkstos. Reik pakietint. del porankio per PM susirasom.
Tadai, nesu priprates prie vokisku urodu. As pirmenybe ir pagarba atiduodu citrinom, hondom, ir faktiskai viesiem senesnes gamybos amerikonam, nors vokieciu siek tiek turejau ir visais nusivyliau isskyrus BMW, laike tarnavo, tiesiog siaip nepatiko vokietis ir tiek, taigi atsikraciau. Masinois "gaidint" nesiruosiu visiskai. Tiesiog pasikoreguoti palei save. Hondose turejau sportine sedyne (rimta sportine, nereguliuojama) Tai buvau pamirses nugaros skausma, nors masina buvo be proto kieta. Cia kitaip, galu gale nebe tas amzius ir cia ne sportine masina, todel mastau ka daryt kad prisitaikyt sau sedyne. Reik kietint kaip auskinis sake. Vairas sportinis siaip patinka, turiu vaira kuris eina per visas masinas kiek turejau, priprates, be proto patogus, todel naudoju, be to originalus suplyses, teks pertraukti. Techniniai mazgai kaikurie keisis siek tiek. Bet tai kartoju, ne sportine masina, tiesiog esu sumastes kas is jos bus padaryta/pakoreguota. Ir isvis kur galima sukurti savo tema apie savo butent masina ir ten surasyti viska ka dariau, kas keista buvo, kas negerai, ka grazinau ir panasius dalykus, gal kazka imfo pravers, gal pades kam.
siaip ar taip, stebule dariau, tik kai normalios svarkes darbe neliko tekinimo stakles musima jau duoda, tai reikia tenkintis su tuo kas yra, svarkei padidinus srove tirpdo visiskai, o pamazinus ne velnio nevirina, bet vis gi, vairo stebule (cia neslifuota nedaryta, neturejau laiko fotkint kiekviena zingsni, tik esme):

cia varztai tam, kad butu galima susireguliuot, kad vairas nesivartytu sukant. Sureguliavus viskas suvirinta i kruva, apslifuota ir atrodo visai tvarkingai, padarysiu kada foto kai laiko turesiu tam.
Toliau seke stogo skersiniai

(biski nepabaigti, galutiniu foto idesiu veliau):
isfrezuotos ploksteles 4mm storio.

su bulgarke nudrocinti krastai, palei begiu forma ir privirintos kojos, jos padarytos is kvadratinio vamzdzio.

veliau viskas sustiprinta ir numalevota, tik sakau nepabaigta iki galo, kai dadarysiu imesiu foto.
Toliau centrines konsoles apsvietimas neveike nupirkus masina, o kadangi as dirbu reklamos srityje, tai pas mane LED moduliu apstu, sumontavau ir cia ir visam masinos apsvietime salono sustrateguoti tokie:
dabar tokiu metaliniu nebera, bet yra kitokie siek tiek

cia su tuo raudonu ledu po viskuom buvo klaida, jis isoperuotas

maniske atrodo taip:
https://lh6.googleusercontent.com/-a6-B ... M00224.jpgo planai gan dideli su isore ir po kapotu esanciais mazgais, ratais. Bus tikrai ne lieti ratai, senajai xantijai norejau ta padaryt, bet uzdejau paprasciausiai r17, o cia neeee, nebus to, nenoriu kaip visi vazinet. bus viskas kitaip.