assembled rašė:
Tadai, su tom senom padangom tai čia kaip čia pasakius.... Yra piliečių, kurie su xx promilių nulėkę į griovį lieka gyvi, nes išskrido pro langą nesegėdami diržo, bet tai nereiškia, kad diržas yra blogis, ar ne? Asmeniškai mane gąsdina kiti eismo dalyviai su senovinėmis padangomis. Vien dėl tos priežasties pavargusias padangas atiduodu šiukšlynan, vis daugiau šansų, kad nesutiksiu jų kely.
P. S. Galiu duoti darbo prie BX remonto su sąlyga, kad už darbą gautus pinigus investuosi į naujas padangas

Dar niekad nesakiau, kad naujos padangos yra blogis. Diržai taip pat, seguos visada, vos tik išvažiuodamas į gatvę. Be diržo važiuot galiu tik mišku, šunkeliu ir iki kokių 40kmh, po to jau kažkaip nejauku daros.
Tiesiog šiuo atveju nematua prasmės išleisti 10 kartų daugiau komplektui, kai tų naujų ar apynaujų padangų privalumų neišnaudočiau nei kiek.
O dėl darbo prie BX - su malonumu.
Bet padangos ne šitam BXui būtų, o kablukui. Ten jau beveik mirusios, grįžimui dar užteks, o paskui būtina keist. Net ispanas kolega sakė "You have to change" ar tai "Tu tienes cambiar". Norėjo ir pakeist, man tik būtų reikėję jas nusipirkt, bet paklausiau, kiek kainuoja naujas žieminių šipuotų komplektas pas jį arba kolegas, tai sutriko dėl tokio klausimo
Investuosiu į vasarines naujas pigesnes arba garsių gamintojų apynaujes, nes vistiek kelioninė mašina, geriau ramiai jaustis ne tik dėl sukibimo, bet kad ir guma neprakiurs.
Šiandien susiskambinau su Francisco, pas aną atvarė į servisą kažkas C15 su užkaltu motoru, paskaičiavo ir nebetvarkys, tai atiduoda tiesiog į šrotą. Nuėmė man jau veidrodį, prašė surašyt, ko dar reiktų

Atiduoda dykai arba už centus. Gal kam ko reikia irgi ? Kažkas ir Visom tinka, tik kad pas mus ir jų nėra...
Pasakiau, kad imu viską, ką tik galima, nes pas mus jų nėra visai, bet matomai nesuprato