grumlinas rašė:
bet va būtent Nokian turi patirtį extrem-sąlygų padangų gamyboje
jo, pritariu, pas mane seimoje visos auto NOKIANais zieminiais apautos, tikrai nerealios padangos, labai gerai kimba, ka jau moka zmones pagamint tai jau moka. kiek ziurejau ivairiuose testuose jos papuola i geriausiuju trejetukus, ten daug visokiu bandymu tu testu metu atliekama, ir matosi , kad pagrindiniu lyderiu rezultatai nelabai kuo skiriasi. gaila, bet tie testai neparodo padangu ilgaamziskumo, kuris tikrai butu nokianu naudai, nes, kaip rodo patirtis (cia jau ne tik mano, o ir pazystamo padangu pardavejo) pagrindiniu konkurentu padangu savybes pasiekiamos itin minksta guma, kuri labai jau neatspari dilimui. ir po metu eksploatacijos jau labai matosi skirtumas (cia as lyginau savo nokian su draugo good year, priedo as buvau ir km uz ji daugiau prasukes), ir mano pazystamas ratu pardavejas sake ta pati pastebejes, kad nokianai palyginus su kitomis gumomis dyla maziau.
kam jau kam, bet zieminem padangom tai pinigu negailiu, o vasarines tai kol kas devetas perku, dar bedu niekad neturejau, aisku i senesnes kaip 5 metu net neziuriu, ir stengiuosi rinktis kad gamintojas normalus butu, bet manau kad reiks pereiti prie nauju, nes nebera jau tokios ziaurios ju kainos, nebe karve kainuoja

(tiesa sakant net nezinau kiek dabar karve kainuoja

)