Dominykas rašė:
pirmas varijantas-atvaziuos draudimas apziuret (jajgu bus daeita iki draudimo) atidarys kapota ir is3.14s tave kaip imanoma.
antras is patirties zinau kad veikia iki kruvinu kaltininko asaru priklausomai nuo tono.
trecias-vaikiska....
ketvirtas-kadangi taviskis skirtas braukymui-brauk atgal... juokauju...
Paskutinįkart kai su draudimu reikalų turėjau - nusiunčiau įlenktų ir nubrauktų durų foto ir visų reikalingų dokumentų foto draudimui emailu - paskaičiavo sumą ir atsiuntė pasiūlymą. Nusiunčiau sąskaitos nr ir atsiuntė pinigus... Likau labai patenkintas, pagarba IF.
O ir šiaip - nėra ko jiem ten lįst po tuo kapotu, ir ne jų reikalas, gali ir išvis be variklio būt, jeigu stovi. Kodėl visi galvoja, kad draudimas turi teisę dėl kiekvieno Š pinigų nemokėt? Žala padaryta ir viskas.
Šiuo atveju dėl tokios žalos (nes sakau, susinervinu, kad nesiveda, tai iš kojos didesnę žalą padarau) niekur tikrai oficialiai nesikreipsiu, nes būtų juokinga ir net pažeistų mano įsitikinumus. Pabuvojęs vakaruose truputį, visai nusistačiau, kad vienodai visi tie smulkūs brūkštelėjimai ir bamptelėjimai į bamperį parkuojantis, tai reikia taikyt vienodus standartus sau ir kitiems.
Šiuo atveju problema yra vištiški parkavimo sugebėjimai.
Reiks pabandyt su ta čiole žmogišku būdu pakalbėt, susitikus kada aikštelėj. Jei vartysis kaip nekalta ir tuo būdu "a man ir taip gerai parkuotis, kaip moku - taip statau", tai manau, kad visai smagu būtų taip paskatinti prisiminti, ką vairavimo egaminą laikant reikėjo mokėti.
Dar tiek nepasenau, kad užraukęs subinę sakyčiau: "Vaikiška - nedarysiu", mano mąstymas:
"Vaikiška - padarysiu"

Svarbu ne mažvaikiška.
Nu negalima iš žmonių šaipytis, sakykit ką norit. Žmonės, kurie išdaužia kokį langą ar tris, kai atsiranda kieme mašina, kuriai tris, penkis, septynias naktis iš eilės kas 5min signalizacija kaukia - necivilizuota, bet visai aš juos suprantu, nes jei jau šeimininkas pats nesusipranta - paaiškint žmogiškai gali ten kiek nori bandyt - 0 reakcijos, oficialiai niekas nedaro (gauna įspėjimą, o toliau jei nori - gali terliotis su teismais, nes Policijai pofig, jie ir taip turi ką veikt), o miegot naktį tai norisi...
Nesukam galvos - vasarą vistiek pjausim liuką, darysim apžvalgos bokštelį arba periskopą