Ir dabar apie save. VA CIA TAI PA****SAU su xriusa savo

gale leido amortikas ir guma plysusi buvo na pasikeiciau, tada priekyje yra tas kazkoks voztuvas ( pas mane yra 8 kriauses. 4 priekyje 4 gale, jei ten teisingai supratau tai pagal storus slangelius activa... ) tai pakeiciau ji nes truputi leido LHM, galini guoli, LHM talpyklos visu slangeliu chamutikus pakeiciau ir giliau paziurejau kas nesavo vietoje buvo stengiausi graziai i jiems skirtas vietas sukrauti (kur nesilaike, nuluze ir panasiai graziai pritvirtinau). po to kai iviskas buvo baigta ir mano 8 pasaulio stebuklas jau buvo beveik tvarkingas (neskaitant darbines temperaturos ventiliatoriu isijungimo) po keliu valandu atsipalaidavimo po nardymo po LHM paeme ir atsisake vairo stiprintuvas, tada pastebejau, kad ir nebesikilnoja... staigiai susiorganizavau kita lhm siurbli.... pakeiciau.... rezultatas pasirodo tas pats... krapsciau jau gilyn, gal kur nors vamzdelius sumaisiau, pasirodo viskas savo vietose... vienas dede man truputi padejo ( nes is po skydelio sklido lyg kazkos garsas, tarsi nesandari zarna ir trauktu i save ora). tai ten kaip ir yra stabdziu paskirstytuvas na ir stabdziai ar kazkas tokio. pakeiciau visa ta mechanizma.... IR NIEKOOOO!!!! taciau uzgesinau ir ziuriu ten kur keiciau LHM varva..... pasirodo prie to pacio stabdziu cilindriuko jungiasi slangele kuri turbut buvo itrukusi anksciau bet tik man ja judinant inai truko dar labiau ir visai plyso... taciau tai sutvarkius vistiek visiskai nieko................. tada po pusantros dienos darbo ( tikros pusantros doenos) nusprendziau, kad inai keliaus i svalke, nes jau buvau pavarges, uzs*****s, o man tai dienai ziauriai reikejo masinos, tad pirkau detales, kad tik butu greiciau ir niekas nepadejo... galu gale paaiskejo, kad slangele is LHM talpyklos i LHM siurbli irgi yra kiaura, todel jis negavo LHM'o ir nieko nepompavo......

....... sunku buti naujoku su Hidrauliu kai neturi kam paskambinti ir ko pasiteirauti del tokiu dalyku.
Sorry uz sita litanija, cia vakar ir siandien dienos mano uzsiemimas buvo, tik ka parvaziavau namo