Praeita 6ni apturejau gera laika su mentais. Zvengiau paskui iki nukritimo:)
Traku raj., xxxxx miestelis. Isvaziavau I parduotuve , gristu, ikio namu 20metru, jau beveik 2 ratais kieme, ziuriu atsiveja dzipas su svyturiais:) Nu gerai, pradedam, sakau sau.
Priena, prisistato. Jusu dokumentai.
-koks stabdymo tikslas?
reidas...
Ne..isk tu man cia proto, reidininke tu. Reidas bus, kai bus STOP zenklas laikinas, ir kai maziausiai 2patruliu ekipazai stoves. O dabar pamatei surudijusi triperi 25m. senumo, STABDOM!!!!, tikrai be TA, draudimo, ar ikales bus..Tuoj daeisim iki to, kad paskambine I mano duris paklausite: Jusu automobilis kieme stovi surudijes? Dokumentus!!!
-Parodykite pazymejimus abudu. Sie kaip ciucikai atkiso, prasom, ponas,prasom. Galiojantys.
ok, sakau. kas toliau.
-Jusu dokumentai!! Imkite.
-Draudimas namie, namas va, uz 20 metro. Atnest? Taip!!!
Einu, atnesu laptopa, ten pdf formate draudimas. mentas klausia-kas cia??? draudimas. Kaip tai??? o kur parasyta, kad draudimas butinai turi buti popieriniame formate????
-Puskite. Mielai, saku, tik pirma parodom metrologines patikros sertifikata. parode. Apziurejau ji, apziurejau prietaisa. Sakau, nematau numerio dokumente, kuris sutaptu su prietaiso numeriu.
-Jus nematot, jusu reikalas, mes jums parodeme!!!
Gerai, sakau. Puciu, aisku 0.00.
-parodykite avarini, gesintuva, vaistinele!
to laukiau. einame. o gesintuva kaip tycia isvakarese kitoje masinoje palikau...

:D
-Bausime!!
valiajte. Nuobaudu neturiu. Minimali -ISPEJIMAS. Sedi, raso ispejima..

:):0
Prieinu, sakau, vyrai, jus man atrodote ikale. Noreciau, kad jus dabar patys prasipustumete prie manes. Kad butut mate ju akis:):):):):)
-Kaaaaa????...Nepusim!!!! Ka, sakau, atsisakot????? zinot ka tai reiskia??
-nepusim mes tau!!!
Ok, skambinu I 112, sakau, ten ir ten, itariama, du neblaivus pareigunai, numeris toks toks patruliu masinos, pusti atsisake. Filmuota registratoriumi. Gerai, fiksuojam, grys-tikrinsime..):)
Va taip su mentais reikia, kurie, bl, stabdo vien tik del to, kad pamato surudijusi triperi 25m. senumo kaime, ir tikrai mano, bus be TA, draudimo arba girtas..o vat x...j jums:)
Kita vertus sitie malaciai, psichologini spaudima atlaike, tik trupuciuka buvo pasinervine, as irgi beje:)
Paskui pajuokavom, pasirasiau po ispejimu, atsisveikinome be pykciu, su jumoru:)

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...