Jauni, durni, nusprendėm, jog kelionė po europą turi būti pigi.. Kadangi keliautoju visi 3, tai sudurnavojom ir nusprendėm, jog ax bus kaip tik.
Paėmiau tą iš Alytaus:
Duslintuvas dėtas naujas;
Kaladės tiek priekyje, tiek gale naujos;
Korozijos židinių nematyti, dugnas gražus, durelės visos sveikos;
Pagr. diržas keistas;
Mano darbai:
Po pirkimo nulėkęs 1000 km, pakeičiau galinius ratų guolius, granatas, dėžės tepalus, variklio tepalus ir filtrus.
Maža bėda.. Niekaip neišlipu iš 5+ / 100 km. Mieste tai dar dar dar nepykčiau, bet dalis kilometrų susidaro ir trasoje.
Savaitgalio tripas 500 km, tie patys 5+ / 100 km.. (Niekur neskubėdamas, pagal taisykles spidometre laikiau 95-96, navigacija rodė 89-90 km/h) Padangose po 2.3 atmosferos
Nuo kalniukų paleisdavau riedėti, prieš miestukus riedėti.. Mieste, prieš šviesoforus, jei iš tolo matau ir niekam nesimaišau, paleidžiu riedėti, nuo šeškinės ir kitų didesnių kalnų riedų..
Gal turit minčių? (Kuras nelaša

, šiaip niekas niekur nelaša..)
Aišku, su touranu šokti į europą būtų fainiau, bet man norisi ax pavaikyti.. Tačiau kuro sąnaudos nežavi nė pro kur. Ypač, kai nesiskiria nuo tikros mašinos.
Jau antra savaitė zulinu aš jį po vilnių, esu pastebėjes, jog kartais nuo šeškinės kalno rieda kaip pasiutęs, kartais vos turimą greitį prilaiko. Bet kaladžių garso nesigirdi, suvedimas irgi ok..
Po ilgesnio važiavimo, vis praeinu ratus pažiūrėdamas ar nekaista. Priekinis dešinys būna šiek tiek šiltas.
Ratai nėra paklišę..
Kol kas tiek