Dirželio komplektas pakeistas. Sudėjau INA guolius, Dayco diržą, Valeo pompą ir Elring riebokšlius, naujas AD longlaifinias antifrizas vietoj pigaus raudono, dabar ten jau viskas gerai, bet reiks pakeisti meistrų apipjaustytą dangtelį pavasariop, kurį man jau atidėjo Aidas - ačiū jam. Škyvą pakeitus vistiek vibracijos ir garsų iš generatoriaus dirželio liko. Tai nupirkau naują Dayvo tempėją ir priklausantį pagal VIN trumpesnį, nei buvo uždėtas, Dayco dirželį. Garsų nebeliko, bet tempėjas šiek tiek juda, o turėtų nejudėt. Jei taip bus ir pravažiavus pilnai pasikrovus akumui, ir sušilus varikliui - teks bandyti keisti ir generatoriaus sankabėlę, nors ji mano požiūriu dar tikrai gerai dirba.
Kažko lempos nelabai švietė. Einam pažiūrėt - standartiškai lemputės kreivos. Na, galvoju, žmonės patys keitėsi, kreivai įstatė, dažnas reikalas, ir man taip pirmąkart buvo papuolę. Tai vieną radau išvis besimėtančią faroje ant fiškės pakabintą, o kita dar kažkaip bandyta pritvirtint, galiausiai kai nesigavo - priklijuota. Fiksavimo vielučių nėra nei vienos.
Lempučių keitėjui tai linkėjimai iš pragaro - "Aš tave stebiu, žertva tu..."

Tikiuosi, kad prasiknisai prie tų lempučių ir sugadinai bent pusdienį savo laiko ir labai susigadinai nuotaiką. Aš tas lemputes pakeičiu abi puses per 10minučių ir pelnytai gaunu visus 5eurus.
Dešinėj faroj su magnetu išžvejojau vidun įmestą vielutę, pagal ją pasidariau ir kitai pusei. Vietoj klijais aptepliotos lemputės įdėjau naują gyvą, bet pigią. Uždėjau trūkstamą dangtuką. Prie progos reiks įsidėt abi kokius Ozrąmus ar Pilypus, nes pagrinde važinėju tamsiu paros metu.
Reiks dar pažiūrėt, kodėl priekiniai gabaritai nešviečia, bet turiu įtarimą, kad abi lemputės perdegę, arba kad jų neyra.
Oro filto dėžei trūko vieno varžto (taip būna dažnai), viduj radau Sofima. Nors beveik kaip naujas, bet šūdas - įdėsim Mann arba Bosch, kad nebūtų šūdas.
Kuro filtro dėžutėj radau tvarkingą Knecht filtrą, bet kad jau išardžiau, tai įkroviau naują Mann.
Salono filtrą ištraukiau irgi nelabai seniai keistą - Topran. Kai pats paskutinįkart dėjau žmogaus pačio atsivežtą Topran, tai paskui jam po pusmečio pakeičiau nauju ventiliatorių ir kartu jau tada normalų salono filtrą. Tai radinys SUPER

Pagailėjau pinigų kolkas, tai įdėjau viso labo anglinį Filtroną.
Turbo slėgio daviklis pakabintas ant zateškės, nors originalus tvirtinimo elementas savo vietoje ir netgi su abiem klipsiukais. Tai sateškė nukirpta ir viskas atstatyta į vietas.
Dabar dar reikia išsigaudyt vakuumus, nes jų čia labai daug, tai kadangi nebus FAP, EGR, greičiausiai ir SWIRLas nelabai veiks, tai viso labo iš tos krūvos liks du mazgai - stabdžiai ir turbina.