Dešinę pirk gerą, nes ji atsakinga už vibracijas labiausiai. Corteco šiaip labai neblogai, gumą moka gaminti.
Pasieškok ir tų guminių pagalvėlių, bet aišku nerasi, nes BXams niekas negamino su tuo sparneliu. Yra ir būna tik C15/205 su tokiu dantuku, kurį galima nupjauti ir pritaikyti, pasukus tinkamu kampu. Vasarą dar gavome naujas Dominyko kabliui, gal ir tau atsiras

Dėžės pagalvės normaliai dirba ir Sasic.
O apatinę tik gerą, nes pigios, važinėjant stipriau, plyšta per metus - ten matmenys identiški, tai jei pagal originalo kodą nebus, pirk Xantijai ar XMui pagal jų kodą. Jei reikia, turiu Lemfoerder pasidėjęs, kur žmogus (berods forumiečio Pūkas sūnus, jei nemaišau) rudenį pas mane tvarkėsi po lūžusių karomyslų Xantijos motorą ir jam žadėjau dar ir tą pagalvę pakeist. Paprašė, nupirkau, bet neatvažiavo ir nepaskambino, ir į emailus nebeatrašinėjo (o numerį pamečiau).
Turiu ir apravkes, tinkamas keitimui-presavimui iš po apačios, t.y. nenuėmus pusašio ir kronšteino.
Ten berods Lemfoerder 36317, galiu atiduot už 8,3eur, dabar tiek kainuoja ji. Rudenį berods dar brangiau truputį mokėjau. Aišku, jei rasi kur pigiau, tai ten ir pirk, aš čia uždirbt nenoriu

Jei nereiks - sunaudosiu savo naujojo HDi variklio kažkada ateinančiam montavimui.
Pas BX/C15 1.7TD motorą tai man ten laiko ir Sasic'as, kurį kažkada supresavau, bet rida nėra didelė, gal palei 20kkm dar tik.