Na nuvariau aš jį į apžiūrą Regitros vienas, supildė man tą apžiūros lapą (tais laikais dar tokį duodavo berods, dabar jau tiesiai į kompą) ir padavė. Kažkaip ir nežiūrėjau, kas ten kur parašyta.
Po kelių dienų su piliečiu, ant kurio registruojama (taip taip, draudimo kainos), nuvykus, jau išdavė dokumentus ir numerius. Stoviu, žiūriu į numerius, kažkas ne taip, abu pailgi. Einu pas žmogų, kuris tvarkė dokumentacijas, ir rėkiu garsiai, kad man gale kvadratinis numeris priklauso.
Paklausė, ar tikrai ten taip priklauso, ar tik aš pats kvadratinio noriu. Pasakiau, kad galima įdėt ir pailgą, bet tuomet jį reikia sulankstyti ir pusė jo bus neapšviesta, nes originaliai kvadratinis. Dar bežiūrint į popierių pastebėjau ir spalva kad pilka - sakau SPALVA IRGI NE TA.
Sako - "Gal su tu automobiliu esat atvažiavęs ir galima apžiūrėti?"
Sakau - "Ne, nes remontuojamas, buvau atvažiavęs į apžiūrą. Taisykite dabar klaidas"
"Tai gal nuotraukų turite, kur būtų matomas senas valstybinis numeris?"
"Su savimi neturime, bet internete, el.pašte turime. Jei galima pasinaudoti jūsų kompiuteriu, be problemų viską parodysiu

"
"Ateikit aplinkui stalą"
...
...
"Ahaaaa, na tikrai čia ne pilka..., ir numeris pailgas tikrai netilptų. Teks perspausdint ir numerį kitą išduoti"
Dar 15 min ir jau spalva teisinga ir numerius, kokie priklauso, nešuosi rankoje.
Buvo versija ir su pailgu numeriu, bet ten buvo vientisos būdos durys, kurios irgi atsidarinėjo kaip šaldytuvas, į vieną pusę.