patrankinas rašė:
tadas1991 rašė:
Čia turit omeny pakeisti ventiliatorių kitu nauju ar naudotu?

Tai galit ir pas mane užlėkt, čia juk gan paprastas darbas Xantijai (pamatytumėt, koks vargas pas C5

)
Jūs kažkada pas mane jau buvot su Xantia HDi, kiek pamenu. Bandžiau tada daryti diagnostiką, bet dar nelabai mokėjau. Dabar jau moku, ir dažnai net visai neblogai gaunasi.
O rytoj pas Saulyną savais reikalais būsiu, tai galiu parvežti Kaunan ir ventiliatorių, tą naują (jis tikrai naujas ir tikrai originalus. Žinau, nes pats iš Kauno pavasarį jį vežiau Saulynui). Arba naudotą, čia jau pagal pageidavimus. Salono filtru irgi galiu pasirūpinti gera kaina, yra net ir anglinių dar kolkas.
būtu labai šaunu pas tave susitvarkyti, geriausia manau keisti nauju. O dėl diagnostikos taipogi variantas, buvo dar keli meistrai bandę pasijungti, nepavyko

Tai skambtelkit, numeriuką nusiųsiu jum į privatą. Pakalbėsim ir suderinsim

Detalės iš Saulyno kai keliauja į Kauną, tai iki atsiėmimo pabūna pas mane arba pas Dominyką (priklauso, kuris vežam ir šiaip kaip aplinkybės ir daiktų apimtys), tai į Ukmergę važiuoti nebūtina, galime pakeisti vietoje.
Saulynas savo ūky, kiek žinau, kartais kažką padaro ir kitiems, bet jam kitos veiklos sočiai ir taip užtenka, tai dažniau saviems, arba kur kokias smulkmenas, kaip va pvz ventiliatoriaus keitimas, gal ir apsiima. Bet visada reikia tartis, nes jo veikla juk ne remontas