Makataika rašė:
Gogenai va, kaip tik tarp siu dvieju neapsisprendziu nusviesk, kuom C5 malonesnis kaip supratau lyginant su Insignia?

Su savo insignia (2009-06) važinėju jau 3 metai (2ltr 118kw, automatas, universalas, bi-xenon su AFL, Navi, panoraminis stogas, kamera dar priekyje yra ir t.t.). Iš vokiečių parvežė, brauktas visas šonas lengvai buvo. Sutvarkė ir važinėju po šiai dienai (atsistojo jinai man 10 000eur). Iškarto pasikeičiau diržą (~900lt kainavo). Dar ką dariau jai tai pakaitinimo žvakę po metų keičiau. Ruošiausi visas bet pas mane mandra ten kažkokia - su slegio davikliais (1vnt 120eur)- tai visų nekeiciau (nors be slėgio daviklių komplektas kainuoja 50eur). Paskui prieš pusę metų pakeičiau dar vieną pakaitinimo žvakę ir amortikų apsaugas. Ir daugiau kaip ir viskas, eksplotacines medziagos (tepalai, filtrai, kuras, stabdziu kaladeles, padangos).
O del C5 tai nieko pasakyti negaliu, nes tik 2-a diena jisai pas mus. Padangas soandoen ziemines zudejau zmonai ir kuro pripyliau keletui menesiu

O kuo jis malonesnis nei C5 - net nzn - gal pirmas ispudis isedus ir pavaziavus susidare, nors ratai identiski R17, tik pas mane 225/50, C5 225/55 - gal oro maziau jose. Nes savo pries keles dienas privariau 2,2 atmosferos...
Kazka daugiau pasakyti galesiu kaip geriau su C5 susipazinsiu.
ukw rašė:
Jeigu kam patinka kirviu nutašyta prietaisų panelė, šimto metų senumo posūkių rankenėlės, akmeninės sėdynės ir bjauri plastmasė, tai imkite Insignia.
O tos klasės mašinų tarpe, jei nenorite PSA, tai yra malonesnių ir ne tiek pervertintų už opelio kūrinį.
nu čia jau labai kategoriškai vyrukas parašė

Manau skonio reikalas ir dėl to nesiginčijama. Insignia turi 2 draugai ir žmonos brolis - niekam rimto kažko nebuvo nutikę.
Dar manau su Insignia pora metų pavažinėsiu.