Šiandien su išeiginiais rūbais priėjau prie BX, nes tingėjau persirenginėti. Tai užsidėjau pirštines ir neišsitepęs nei rūbų, nei rankų, išsikrapščiau senas visas 8 purkštukų šaibas, išsivaliau lizdus, nusivaliau "naujus" Lucasinius purkštukus, susitepiau keraminiu tepalu sriegius, susidėjau naujas šaibas ir susisukau.
Pasikeičiau dangtelio tarpinę, velenėlio riebokšlį dėžės pusės.
Pasaka, kaip malonu dirbti prie tokių motorų, jau buvau ir pamiršęs. O gi kaip atrodė sudėtinga, kai nuo tokių buvo netikėtai staigiai peršokta prie visokių 2,7HDi
Nors ir senokai XUDą ardžiau, bet dar prisiminiau momentus:
Velenėlio laikiklis 20Nm
Purkštukas 90Nm
Dangtelis 10Nm

Išmečiau mygtuką-slapuką, tiesiog sujungiau laidus, nes kažkur labai giliai nuvesti ir tingėjau ieškoti...
Dabar kuriasi ir dirba kaip laikrodukas, praktiškai be dūmo, jokių purtymųsi ir kratųmųsi, nei ant laisvų, nei gazuojant.
1 Sekantis etapas - kranas ir reguliatorius su sfera, kad nustotų pukšėti.
2 Sekantis etapas - kažkas važiuoklėj ir gal stabdžiuose, visokios ten lemputės, ir TA.
3 Sekantis etapas, už kelių savaičių - Norvegija

Ai, gal dar generą pasikeisiu į kokį gyvesnį, nes Saulynas mano "xu.jovą" generą pasikeitė savo tipo labai jau geresniu. Tai mano "xu.jovas" generas jau greit du metai, nieko nedarius, su negyvais guoliais, po šiai dienai kabluke krauna 14,3V po pilna apkrova, tuo tarpu šitas po pusėtina apkrova teišbezda 13,4V