Yes of course, kiekviena karta kai kazkur kazka parasau apie savo kuro sanaudos visi pazaliuoja ir replikos buna tos pacios. Ar kalbu apie Xsara apie apie C5, as toks veikejas kuris megsta demesi ir kliedesius siekdamas pritraukti demesi

Skirtumas tas kad "vaziuoju pagal taisykles ekonomiskai" kiekvienas supranta skirtingai. I visas elementarias ir ne tik detales nesiplesiu, nes jau kalbejes esu ne karta. Faktas tas kad jums gerai tie 7 litrai, o man gerai yra 5, abudu vaziuojam ekonomiskai, viskas ok

truputi nuo temos ir ne tik, pries perkant C5 buvau biski nukrypes ir zadejau pirkti alfa romeo brera, ten stovi 2.4jtdm 5 cilindru dyzeliukas su 210ag. Visi mane baisiai gazdino, sake tas variklis vartoja mieste 10-12l laisvai. Susitarem su zmogum, pusdieniui buvau pasiemes masina, kai grazinau su nuresetintu kompu, zmogui sprogo akys.... Kitas atvejis, renault scenic 1.6, giminaitis kas 100km pila po 10l benzino, as paturejau dvi dienas ta masina, su tais 10l 160km. Ta prasme ekonomiskai, ramiai vazinet galim ismokt kiekvienas ir cia nereikia snobelio premijos.

tik esme kad 90proc publikos manes nesupras, nes butent tai ir yra akis isdegusi mase, kuri laikosi leistino greicio kai vaziuoja ekonomiskai

o griztant prie klausimo apie 120kw Hdi, tai nurodyti skaiciai tiems 90proc zmoniu yra visiskai normalu, bet patikek galima daug daug mazesius skaicius su tuo varikliu ispausti, nei kiek nesumazinant vairavimo malonumo.