HeLLmiX rašė:
Vilimantas rašė:
Ha, pas mane siandien irgi faultą išmetė

Čia žiūriu visiems taip draugiškai pavasarį prasideda cirkai

Tadai, kaip ten sakei sužinot kuris neveikia be kompo?

)
Tau-niekaip

reikia kompo, ten senesnem sistemom ein paziuret, o sitiem jei vienas neveikia, visus atjungia ir vsio

Šiandien sėdau prie vairo - opp ir vėl viskas veikia

diena tokia saulėta, šilta, išdžiuvo, gal susitvarkė

Paskui galvoju išlipsiu pasižiūrėsiu, gal koks lapas buvo ant parktroniko užstrigęs - perėjau visus, viskas tvarkoje - tačiau žiūriu žiūriu į priekį - kažkas man nesueina. Ogi pasirodo tos juodos grotelės esančios buferio apačioje ( į kurias statosi centriniai parktronikai ) ir chromuota juostelė kažko atšokus nuo pačio buferio - žvilgsnis dar įdėmiau, ogi pasirodo kažkoks žioplys buvo įsirėmęs į maniškės priekį

Didelės žalos dažams kaip ir nėra (truputį įrėžtas chromas), per 5min viską surinkau į vietą - nieks nenulūžę, tiesiog kištukai-kabliukai, kur plastmasė ir chromas užsikabina prie buferio nuo įsirėmimo atsikabino ir atšoko. Nemanau, kad parktronikai neveikė dėl to - o gal, o gal tiesiog sutapimas, kad pradėjo neveikti tada, kai kažkas įsirėmė, o pasitaisė turbūt nuo pagerėjusio oro, visgi manau jeigu bus sustreikavęs tai gali greitu metu vel nustoti veikti

Nors visgi vienas parktronikas, todėl kad buvo plastmasė atšokus, žiūrėjo gal kiek į apačią ( turbūt kelių laipsniu skirtumas tik)
O dėl balvono - nors ir esu toks pedantas, kad mašina statau per kilometrą nuo kitų, prie pardės ieškau kad iš vienos pusės būtų siena, ar kokia kliūtis, kad durelėmis nebaladotu ir šiaip vengiu statyti šalia apdaužytų, neprižiūrėtų auto, tačiau žiūriu nuo žioplių niekaip neapsisaugosi

Xsarai irgi buvo taip, palikau kartą aikštelėje, na taip toli, kad aplink per mylią mašinų nebuvo, nes visos buvo sukoncentruotos ties prekybcentrio įėjimu, tačiau atėjau ir radau jau manęs laukiančią merginą, kuri vistiek sugebėjo įvažiuot į mane

(tada draudimas 900lt žalą išmokėjo) Šis kartas kitoks tuo, kad nieks manęs vietoje nelaukė - nors žalos irgi kaip ir nėr kai viską įspaudžiau atgal į vietas